A párt szerint Élő Norbert azzal fenyegetőzik, hogy a DK mégis elindul, ha máshol nem lépnek vissza nekik.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@kereső: 18.40
Ne keverd a DK-s szart...
"Élő a vereség után az MKKP kompenzációs listájára szeretett volna felkerülni, majd azzal fenyegetett, hogy ha nem indulhatnak el az előválasztásos megegyezés ellenére kettő helyett négy választókerületben, akkor mindegyikben el fognak."
Tehát a DK akarja egyoldalúan módosítani a megállapodást! Szokás szerint...!!!
kereső
@Béla333: Nem én keverem a dk-s x@rt, hanem az ujságok, mert amit beidéztem az egy másik portál irása. Abban meg arról szól az irás, hogy négy képviselői helyben egyeztek meg, csak mos a kutyák kettőben akarják támogatni a dk-t. Ezért irtam, hogy tiszta viz a pohárba...Ne, szólj hozzám, ha ennyire utálsz, meg vagyok nélküled...
Béla333
@kereső: 18.59
"A Kutyapárt szerint miután nem engedték fel a kompenzációs listára, Élő „átállt zsaroló módra, és elkezdte tolni, hogy ha nem indulhatnak a megbeszéltek ellenére ők a 4 körzetben, akkor a DK majd elindul a Kutyapárt ellen minden egyéni körzetben”. Ezután a posztban azt írják, Élő arra próbálta rávenni őket, hogy ne induljanak Óbudán, Újpesten és Erzsébetvárosban, „mert különben összehozza a fideszes győzelmet Hegyvidéken”.
444.hu/2024/04/19/hiaba-az-elovalasztas-a-dk-megis-rainditja-a-jeloltjet-kovacs-gergelyre
Sakk Matt
"Mint Kovács Gergely érdeklődésünkre elmondta: az a megállapodás született, hogy az előválasztás győztese a 12 egyéni választókerületből 6-ban állíthat majd képviselő-jelöltet, míg a másik haton osztozni fog majd a Kutyapárt, a DK és a Momentum kettő-kettő-kettő arányban."

"A DK egy közleményben is reagált Kovácsék posztjára. „Lássunk tisztán. Nem a DK, hanem a Kutyapárt az, amely a Fideszt segíti a fővárosi kerületekben azzal, hogy ellenjelöltet állít a közös ellenzéki polgármesterekkel, polgármester-jelölttel szemben például az I., a III., a IV., a VII. kerületekben. Miközben korábban ennek az ellenkezőjét nyilatkozták. Az még egy viccpárttól is túlzás, hogy a abban a kerületben, ahol ők adnák a közös polgármester-jelöltet, ott számon kérik a többi párt támogatását, de ahol nem ők, ott ellenjelöltet állítanak vele szemben. Mi a Fideszt akarjuk legyőzni Budapesten is, a Kutyapárt pedig láthatóan az ellenzéket."

Nem tiszta ez...
Béla333
A DK sohasem politizált becsületes módra. Aljasoskodik, zsarol, hazudik. Ugyanúgy, mint a másik oldalon a maffia!
Hazugság hogy nekik fontos O1G leváltása/elszámoltatása. A valóság az, hogy nekik a legfontosabb az ellenzéki térfél letarolása, hogy ott csak ők maradjanak. Ennek elkérése számukra mindennél fontosabb. MINDENNÉL...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.