Vélhetően a sokszor más ötletét kisajátító – hogy nagyon finoman fogalmazzunk – CÖF állhat az új, a kormánypártok legnagyobb riválisainak tartott politikusok lejáratása mögött.

Noha azt sejtettük, hogy ez a mostani kampány talán minden eddigit felülmúl majd mocskolódásokban, a másik fél lejáratásában, ám azt gondoltuk, van az a szint, ami alá azért nem mennek le a pártok és a mögöttük álló civil szervezetek. Azt kell mondanunk, hatalmasat tévedtünk…

Ez a legújabb, és ezt csak kivételesen azért osztjuk meg, mert nagyon tanulságos. A Karmelitában igencsak beleálltak a melóba, hogy bizonyítsa a Rogán-művek, megérik a pénzüket. Ugyanis ebben a megjelenítésben egyszerre minimum négy üzenet van.

Megint alkotott a Rogán-művek, ennél nincs lejjebb... Vagy mégis?

Persze arra gondosan ügyeltek a plakát kitalálói, hogy a törvényi előírás ellenére sem tüntették fel magukat a művükön    Fotó: Facebook/Dobrev Klára

Ott van ugye középen Ursula Von Der Leyen, aki az ördögi Brüsszelt testesíti meg, Aztán Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely szinte összesimulva, utalva, hogy a főpolgármesternek ki áll a háta mögött… Aztán immár halálos ellenségként megjelent a diktafonosként, övcsatosként emlegetett Magyar Péter, akit ezzel bepozicionálnak a háború-, és genderpárti, migránssimogató baloldalra. Ráadásul amellé a Dobrev Klára mellé, aki Magyarral együtt nem győzi hangsúlyozni, együtt soha, sehova.

Tényleg nincs ennél lejjebb… Lassan minden normális ember gyomra felfordul ezektől a plakátoktólÁm félő, hogy ez csak a kezdet, hiszen június 9-ig még bőven van ideje kiteljesednie a boszorkánykonyhák séfjeinek.

109 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
tud valaki 98 -as választások óta egyetlen olyan választási kapányt ami nem hazugságra és karaktergyilkossagra, valamilyen tarsadalmi csoport lejáratására épült??
... csak a gusztustalan rombolás, gyűlölet keltés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fideszes gyökér
@Feller_Peti: Jelenleg az ISTEN faszát kell leszopnod, és akkor a mennybe mész!
Éljenek a pedofilok!

Buta bunkó vagy, de ne vedd a szívedre, hiszen semmi erkölcsöd nincs.
Menj a mennybe, aztán majd az ORBÁN VIKTOR (aki az ISTENFASZA)
leszopat ott is.

Hülye vén faszkalap.
rigoletto
@Feller_Peti: ov1g.: elfoglaljuk Brusselt! (békepàrti). Olyan sotét vagy mint bànyàszjàratban a néger hàtsoja. A legnagyobb gond a hozzàd hasonloakkal van.
vitriol
Sokkal kevesebb óriásplakátot gyártson a fidesz, akkor nem kell a szegény emberektől csekken összekoldulni az EP- kampánypénzt!!!
Ezodabasz
@Feller_Peti: Figyelj Petike! A keresztyén szó helyesírásáért jár egy jeles, a többi amit ideröfögtél az mind baromság. Te mint "külhoni", miért nem költözöl haza agyarországra? Onnan könnyű pofázni és éltetni a fideSS-maffiát. Jaa hogy megfizetnek a szavazatodért, de terhet nem kell vállalnod?
Bocs, de ezt a mondatodat nem értem: "Nélküle, nézd meg mi van most a váliban."- lefordítanád magyarra?
Feller_Peti
@Ezodabasz: Bolsevik Belpesti Balfaszkám: -> Ezt soha nem fogod megérteni -> MI ITTHON VAGYUNK.
Annak minden szépségével és "terhével". Dugd ki a panelpatkány orrod a patkánylyukadból, és láss.

Ti viszont mehettek vissza Amerikába a dollárládikás beszivárogtató gazdádhoz.
Annak a liberális Soros faszát felszopkodni.

Jó szórakozást!
Ezodabasz
@Feller_Peti: Neked valami nagy bajod lehet! Nyilván ez nálad a "mélyebb" értelem...Húúúú, hogy lehetsz ennyire ostoba? Amerikába én??? Te tökhülye vagy! Ide születtem ahogy üknagyszüleim is. Sem nekik nem voltak, sem nekem nem lesznek gazdáim! Érted te barom? Neked van gazdád te tahó!
Ő adja a szádba ezeket a mélyreható lényeges infokat. Megafon iskolába jársz Petike?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.