A 9 és a 13 éves kislányok egész éjjel zokogtak, hiszen egy évvel ezelőtt az édesapjukat, míg a csütörtöki, a Ferihegyi gyorsforgalmi úton történt balesetben édesanyjukat veszítették el.

Két kislány maradt árván, miután édesanyjuk elhunyt a csütörtöki horrorbalesetben. A 49 éves nő párjával tartott a nagyszülőkhöz, ahol gyermekei várták, de a Ferihegyi gyorsforgalmi úton frontálisan ütközött egy száguldozó terepjáróval. Azonnal elindult a hajtóvadászat a terepjáróban utazó nepáli személyek ellen, akiket segítségnyújtás elmulasztása miatt keresnek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya elfogatóparancsot adott ki a bolgár rendszámú Volkswagen Touaregben ülők ellen.

Sokkoló tragédia – Két kislány maradt árván, az édesanyjuk gyilkosa után hajtóvadászatot indított a rendőrség

Ennyi maradt a szörnyethalt édesanya autójából    Fotó: TV2/Tények

Tragédia megrázta azt a két kislányt, akik édesanyjukat várták haza csütörtök este, ugyanis az idősebbik, 13 éves lánynak pénteken ünnepelték volna a születésnapját – a gyertyákat mécsesek és gyász váltotta fel – derül ki a Tények riportjából.

A megrázó események után megtörten, sírva nyilatkozott az áldozat édesanyja a Tényeknek. A TV2 híradójában elmondta, mikor a rendőrök értesítették őt a történtekről, úgy érezte, nem érdemes hazudni a két kislánynak: kénytelen volt elmondani, hogy édesanyjuk már nem tér haza.

A 9 és a 13 éves kislányok egész éjjel zokogtak – mesélte az áldozat édesanyja. A két gyermek egy évvel ezelőtt veszítette el édesapját, csütörtökön pedig végleg árván maradtak. A szülők halála nagyon megviseli a kislányokat.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@KisTehen: okoskodsz megint tehén...ez bizony baleset...
Csizmás Kond
@Géza: ...de az...sőt az ilyen esetben is halálért halál járna.
...ja és baleset...ugye senkit nem zavar hogy ahol, amiben baj, halál, szerencsétlenség, gyász, nyomoruság vegyül minden ballal kezdődik...
KisTehen
@Pálinkás Pál: nem ... ez nem baleset
KisTehen
@Pálinkás Pál: az ilyen utakon szűkebbek a sávok, mint az autópályán ... 130-nál picit nem figyelsz, és már átlépted a felezővonalat
Géza
@Csizmás Kond: Felfogható emberölésnek is, de ez gondatlan, nem megfontolt. Nekem egy baleset nem gyilkosság.
Csizmás Kond
@Géza: ...a gondatlanság az hogy nem megfelelően vezetett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.