„A most létrehozott Szuverenitásvédelmi Hivatal ugyanúgy politikai okokból üldözi a magyar állampolgárokat, mint ahogy a rendszerváltás előtt az ÁVÓ (Államvédelmi Hatóság) vagy a Belügyminisztérium hírhedt III/III-asügyosztálya is tette. A jogutód Szuverenitásvédelmi Hivatalnak azonban még mindig nincsen hivatalos címe, se rendszeresített egyenruhája, ennek ellenére a napokban megjelent hírek szerint a nyomozásaikat már elkezdték, egyenesen börtönnel fenyegetve a magyarokat. Ezért aztán a Hivatal – ezek szerint Home Office-ból dolgozó – elnökének, Lánczi Tamás Elvtársnak az otthoni bejárata elé vittünk egy a munkájához illő, eredeti ÁVÓ-s bőrkabátot, hogy legyen miben nyomozgatnia.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Keresztény Zoltán 2010-ig a Fideszre szavazott, ezután a rendszer ellen fordult, mára az Orbán–Gyurcsány-rendszer ellenzékének tekinti magát. "

Látjátok maffiára szavazó hülyemagyar maffiahívők! Van élet a maffián kívül is...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.