A külgazdasági és külügyminiszter az EU-s külügyminiszterek és hadügyminiszterek mai luxemburgi együttes ülésén is mondja a kormánypárti mantrát, miszerint egyre nő június 9-e tétje, a világháborús készülődést meg kell állítani.

Nem akar kimaradni a kormánypárti posztcunamiból Szijjártó Péter sem, aki a mai napon az EU-s külügyminiszterek és hadügyminiszterek mai luxemburgi együttes ülésén vesz részt. Külügyminiszterünk szerint a hétvégi amerikai kongresszusi döntés után Európa háborúpárti politikusai máris meg akarják kezdeni a felzárkózást, így a megbeszéléseken ismételten sokmilliárd eurós ukrajnai fegyverszállítási pénzek kerülnek napirendre.

Szijjártó, mint a józan ész hangja – Egymaga akarja megakadályozni (a nem létező) harmadik világháborút

Szegény külügyminiszter, egyedül maradt a csúnya EU-val való békeharcban   Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

„Egyre nő június 9-e tétje: a világháborús készülődést meg kell állítani! Egyre erőteljesebb a világháborús készülődés Brüsszelben, most már szinte egymásra licitálás zajlik az amerikai baloldal, a NATO és Brüsszel között ahelyett, hogy a béke megteremtésére koncentrálnánk és keresnénk a diplomáciai megoldásokat. A háborús pszichózis légköre, újabb fegyverszállítások és milliárdok Ukrajnának. Ez zajlik jelenleg itt az ülésteremben, ilyen közegben kell képviselni a józan ész hangját…” olvasható Szijjártó posztjaiban.

Mindeközben az itthon maradt Fidesz-KDNP vezetők nem győzik híveiket harcba hívni a békéért. Ha kedves olvasónk kellően idős már, akkor emlékszik, amikor évtizedekkel ezelőtt volt már errefelé egy bizonyos béketábor, aminek kottáját akkor is Moszkvában írták…

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Szíjrágó meg a józan ész? Ne már!!!...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
A zselés kakadsú kis pöcs mint békegalamb!!! HAHA HAHAHA!!!
balos
@dr. prédikátor: Hát a keselyű az alpok felett is magasról leszarja,de öt így szereti az ország szarabbik negyede!A závec senki szerint!
Ftomi
Ha annyira tudná vezetni Viktor az Országot, mint ahogy hantázik, bizony mondom néktek itt lenne a Kánaán!
Billibácsi
Kakadu a földkerekség legokosabb embere, iszonyat IQ-val, határtalan bölcsességgel! Egymaga képes megoldani az emberiség összes problémáját!
Cherry
A másik meleg agyhalott nindzsa, nevetséges ez a fideszbanda ,,jó cirkusz a fogatlan ,agytalan hivőknek
simmering73
"Szijjártó azt jelentette be, hogy az orosz fennhatóság alatt álló magyar kormány nem támogat egyetlen szankciót sem, mert az „a magyar emberekkel fizettetné meg a jövőben is ennek a háborúnak az árát”. A magyar emberek nem a háború, hanem az Orbán vezette tolvaj bűnszervezet lopásainak és rablásainak, pénzszórásainak, oligarchái és strómanjai luxus életmódját és vagyonosodásáénak árát fizetik meg.

Örömmel hallottuk Szijjártótól, hogy az uniós országok között „licitálási hangulat” van, hogy ki ad több fegyvert és segítséget Ukrajnának, ehhez képest jelentette be Szijjártó azt is, hogy Magyarország semmit nem ad, és nem engedi, hogy Magyaország területén az oroszok ellen harcoló ukránoknak fegyvereket és lőszereket szállítsanak. Az oroszbarát és az oroszokkal szövetséges Orbán-rezsim ezzel is az oroszok oldalán avatkozik a háborúba."
nepszava.us/szijjarto-hiszterikus-rohamot-kapott-az-amerikai-segely-megszavazasatol-es-az-europai-szankciok-hirere/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok