AKÁRKI IS TETTE FEL, EZ EGY VALÓBAN JÓ KÉRDÉS!!! =)) A Momentum elnöke büszke arra, amit az elmúlt időszakban elértek az EP-ben, bármi is legyen a választásokon. Szerinte a Fidesz frakció nélkül két éve nem csinált semmit az EP-ben.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
AKÁRKI IS TETTE FEL, EZ EGY VALÓBAN JÓ KÉRDÉS!!! =))

Sőt nagyon jó; ráadásul azonnal implikál egy még ennél is fontosabbat

Donáth Anna, a Momentum elnöke, nem szűkölködik abban, hogy látványosnak szánt üzeneteket ereget. Azonban az amit az önkormányzati választáson a párt fővárosi listavezetőjeként talált mondani „A Telex hétfőn indult választási műsorának”!
„Ha lenne vita, Deutsch Tamásnak választ kellene adni arra, MI A HALÁLT CSINÁLTAK AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN AZ EP-BEN. Mert ha nincs frakciója valakinek, akkor semmit nem csinál az EP-ben. Két éve az adófizetők pénzéből fizetik a Fidesz-delegációt, hogy ne csináljanak semmit. Épp ezért nem is tudják képviselni a magyar érdekeket” – mondta.
Én élesíteném a kérdést: mit műveltél Tompika? És hozzátenném: s mitől olyan hasznos ez az országnak??? =))
simmering73
@Maccska: Mit vinnyogsz Safranek. A farkadra léptek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.