Megszületett Magyar Péter pártjának első önkormányzati megállapodása, ám a Békés vármegyei Patrióta Békéscsaba Egyesülettel kötött megállapodást Sebők Éva, a Momentum országgyűlési képviselője erősen kifogásolja, a korábbi fideszes képviselő, Simonka György korrupciós ügyeire hivatkozva.

Hatalmas öngól, Simonka-közeli vállalkozót támogat Magyar Péter – Tényleg ilyenekkel képzeli el a jövőt?

Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala

Erre a tényre Sebők Éva, a Momentum Mozgalom országgyűlési képviselője hívta fel a Facebook-bejegyzésében a figyelmet.

Mint magyarázza, a megállapodás, valamint az egyesület mögött felsejlik Simonka György. Ugyanis az egyesület weboldalán Kiss László ügyvezető alelnökként van feltüntetve. Kiss Lászlót jól ismerik az orosháziak, hiszen 2014 őszétől a Jövő Építők TDM alelnökeként, 2015 májusától 2019 júniusáig pedig a Jövő Építők TDM vezetőjeként évekig dolgozott, többek között a Simonka-perben vádlottak padján ülő T. Renátával, Simonka György unokahúgával.

Sebők Éva Facebook-bejegyzésében aggodalmát fejezi ki, hogy Magyar Péter a Simonka-közeli Kiss Lászlók kezében képzeli el az ország jövőjét. A Momentum képviselője úgy véli, ez a szövetség nem összeegyeztethető a korrupciómentes Magyarország víziójával.

Forrás: blikk.hu

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Senkit ne zavarjon, hogy Magyar Péter sajtósa a saját testvére, aki ma is a NER kommunikációs alkalmazottja.

media1.hu/2024/04/23/magyar-peter-testvere-magyar-marton-tovabbra-is-dolgozik-a-ner-mediahalozatanak/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: 13.41

Hallod, amilyen hosszú volt, olyan hirtelen lett vége. :) Kerestem a folytatást. :)
No. Tömören: elképzeltem egy Dobrev-Orbán vitát, és néztem, ahogy Viktor földig alázva, megsemmisülten kataton állapotba kerül. Még meg is sajnáltam.
Bárki állna ki Klára ellen, olyan vitapatnerrel találná szemben magát, aki, igen, méltó lenne a kormányfői megbízásra. De hiszen ezt tudjuk...
No még ezt: olyan ordító a különbség Orbán és Klára között, amelyre nincs is mérőreszköz.
Nyírfa
@Sakk Matt: 14.10

Ugyan nem érzem, hogy Magyar ilyen szerepet vinne, de soha ne mondd, hogy soha, tartja a mondás. Tehát, még ez is elképzelhető.
kereső
@Nyírfa: Nagyon kiváncsi vagyok, hogy össze jön-e a "szabadság-klub" beszélgetése MP,KG,DK között...a kérdések már megvannak hozzájuk. Eddig csak Klára válaszolt a felkérésre...pedig ez MP "felértékelését" jelenti, indulásból
Nyírfa
@kereső: Ez a Szabadság körei a fészbukon? Tegnap már kupászkodtam, de nem vagyok fészes, így nincs hozzáférésem a beszélgetéseikhez.
Izgalmas lenne hármójuk találkozója, de Magyar megszorítható, így Orbánhoz hasonlóan, szerintem nem fog elmenni. Ha netán mégis, gondolom, nyilvánosságot kap a rendezvény.
Nyírfa
@kereső: 18.03

Bibó István Közéleti Társaság-Bibó István Szakkollégium...
Ugyanaz a név alatt két, teljesen más irányú motiváció...

Köszi, figyelemmel kísérem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.