Megszületett Magyar Péter pártjának első önkormányzati megállapodása, ám a Békés vármegyei Patrióta Békéscsaba Egyesülettel kötött megállapodást Sebők Éva, a Momentum országgyűlési képviselője erősen kifogásolja, a korábbi fideszes képviselő, Simonka György korrupciós ügyeire hivatkozva.

Hatalmas öngól, Simonka-közeli vállalkozót támogat Magyar Péter – Tényleg ilyenekkel képzeli el a jövőt?

Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala

Erre a tényre Sebők Éva, a Momentum Mozgalom országgyűlési képviselője hívta fel a Facebook-bejegyzésében a figyelmet.

Mint magyarázza, a megállapodás, valamint az egyesület mögött felsejlik Simonka György. Ugyanis az egyesület weboldalán Kiss László ügyvezető alelnökként van feltüntetve. Kiss Lászlót jól ismerik az orosháziak, hiszen 2014 őszétől a Jövő Építők TDM alelnökeként, 2015 májusától 2019 júniusáig pedig a Jövő Építők TDM vezetőjeként évekig dolgozott, többek között a Simonka-perben vádlottak padján ülő T. Renátával, Simonka György unokahúgával.

Sebők Éva Facebook-bejegyzésében aggodalmát fejezi ki, hogy Magyar Péter a Simonka-közeli Kiss Lászlók kezében képzeli el az ország jövőjét. A Momentum képviselője úgy véli, ez a szövetség nem összeegyeztethető a korrupciómentes Magyarország víziójával.

Forrás: blikk.hu

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Senkit ne zavarjon, hogy Magyar Péter sajtósa a saját testvére, aki ma is a NER kommunikációs alkalmazottja.

media1.hu/2024/04/23/magyar-peter-testvere-magyar-marton-tovabbra-is-dolgozik-a-ner-mediahalozatanak/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Senkit ne zavarjon, hogy Magyar Péter sajtósa a saját testvére, aki ma is a NER kommunikációs alkalmazottja.

media1.hu/2024/04/23/magyar-peter-testvere-magyar-marton-tovabbra-is-dolgozik-a-ner-mediahalozatanak/
Pálinkás Pál
@Nyírfa: senkit nem zavar, a magyar könnyen megvezethető...nekem mp a nagytüntetés után vesztette hitelét...
Csak Norisz és senki más
Korrekt felvetés! Ismét csak az a kérdés: ki fizeti a révészt???
csak úgy....
Erre bezzeg van pénze az államnak – 4 milliárdot fizetett a „vörösbáró” bányájáért :)
propeller.hu/itthon/4010243-erre-bezzeg-van-penze-allamnak-milliardot-fizetett-vorosbaro
dr. prédikátor
Nagyon sokan bedöltek ennek a politikai szélhámos ficsurnak!!! ne ggondolja senki hogy egy ner lovag megváltozik mert más ruhát vesz fel!!!Ugyanaz marad aki volt! Csak az a célja a hangzatos dumával megossza az embereket és gyengítse az amúgy is gyenge ellenzéket!!!NEM SZABAD HINNI ENNEK A SZÉLHÁMOS JELLEMTELEN FIUTYMASZ ÜGYNÖKNEK!!!
Őrnagy
@Nyírfa: Jó reggelt elvtársnő! Én régóta mondom, hogy az MP egy szélhámos, csak a massiásvárok majmolják!
Horizont
Felsejlik...Úgy tálalják mintha magával Simonkával egyezett volna meg.
Nem látszódik más esély egyenlőre, hogy megreccsentse orbán rendszerét.
Meg kell adni az esélyt. Vagy marad orbán és szar csapata. Aztán majd kiderül minden.
Nyírfa
@Pálinkás Pál: 10.35

A színre lépése első pillanatától érzem a hamisságát. Kaptam is érte a többségtől.
NKF
Az is bolond aki MP-t Messiásnak hiszi!
Sziszifusz
@Horizont: 10:51

Orbán megy, lejárt az ő szavatossága is.
Magyar megbízást teljesít ( ügyesen), a messiást váró nép átverésével.
Helyette marad a megújult Fidesz, csak más néven.
KisTehen
most mit finnyáskodtok? ner péter is neres volt korábban
kereső
@Nyírfa: 10:58 Tromfoljak? Szabad-e még bármiféle észrevételt , kritikát megfogalmazni a legújabb lieblinggel szemben? Még nekünk sem , akik amúgy elég bátra kritizáljuk az ellenzéki pártokat..csak az egyenlőre egy személyes one man showról nem lehet szólni. Mert "Tisza" párt egyenlőre nincsen...csak az az alelnöke, aki amúgy egy személyben intézkedhet, és szólhat a "párt" ügyeiben, és ügyeiről. Na, de nekem nem ez a legkomolyabb kifogásom vele szemben.
Horizont
@Sziszifusz: Szerintem ez nem igaz. Értelmetlen, logikátlan.
kereső
@Horizont: Te egy nagyon értelmes, gondolkodó Ember vagy,, semmi értelmetlenség nincsen abban, amit @Sziszifusz irt. Az, hogy a rogáni média "támadja", az csak hab a tortán.
Nyírfa
@kereső: 11.19

Elszaladt velük a ló, hátra sem nézve vágtatnak oda, ahonnan gyakorlatilag elindultak. Még azt sem vették észre, hogy körbe-körbe futtatják őket.
Egyvalamire jók a történések: ilyen nyilvánvalóvá vált a megoszthatóságunk. Nemcsak párt-, hanem állampolári szinten is. És a magunk erejéből nem látom a kiutat. Két eset lehetséges: az EU félig-meddig elenged minket, majd megegyeznek az oroszokkal és Kínával, meddig terjedhet a befolyási övezetük. El tudom képzelni, hogy Nyugat-Magyarország az EU-é marad, kelet pedig az oroszoké lesz. Budapest elesik, mert kémközpontok politikai hadszínterévé teszik. Viszont: Ukrajnát beléptetik a NATO-ba.
A másik lehetőség a fiatalok lázadása, amennyiben itthon akarnak maradni, de, akkor forradalmat kell csinálniuk.
Sziszifusz
@Horizont: 11:20

Várjuk ki a végét !
Bárcsak tévednék, de a sokadik érzékem, az első pillanattól kezdve azt súgja, hogy ez az ember, a megújuló, megtisztuló Fidesz alapjait rakja le.
kereső
@Sziszifusz: Azzal a jelszóval, ami csurkától ered(hungarista): " sem nem jobb, sem nem bal, Magyar"-és igy nagy betúvel.
Nyírfa
@Sziszifusz: 11.37

Megtisztulást nem látok, inkább csak óvatosabb, szalonképesebb folytatását az eddigieknek. Tehát, érdemi változás, nincs.
Horizont
@kereső: Köszönöm a dicsérő szavakat. Én másképp látom ezt az egészet.
14 éve várok és várok. Hiába. teljes mellszélességgel az ellenzék mellett álltam.
Még azt se tudták elérni, hogy ne legyen 2/3 -uk.
Ezért engem nem érdekel hogy honnan jött, mi volt előtte. Az érdekel, hogy talán van remény, hogy megdöntse majd a 2/3-ot. És ha az nincs akkor sok minden előtt kinyílik a kapu.
Ha ebben nem reménykedek akkor ugyan miben? Ti miben reménykedtek?
Tényleg miben?
Őrnagy
@Horizont: Nem az a kérdés hogy miben reménykedsz, hanem az, hogy mit szeretnél, kikkel képzeled el megvalósítani és annak van e realitása, miközben a fejlett nyugat csak a módszeres kifosztásunkon, a teljes gyarmatosításukon gondolkozik, a politikai palettán pedig csak az MKP, az MDP, az MSZMP és az ÁVH utódszervezetei látszanak, no meg a Soros birodalom szervezetei! Mindenki mást az agyagba tapostak, megsemmisítettek, elüldöztek, meggyilkoltak 1945-1990 között!

A dédnagymamám mindig arról álmodozott, hogy "Jönnek az Amerikaiak" felszabadítanak a Sztálini kommunista csürhe uralma alól, visszakapjuk a házainkat, a földbirtokunkat, a gyárunkat, a bankszámlánkat és kárpótolnak bennünket a dédnagyapám elhurcolása miatt. Úgy halt meg szegény, hogy ebből még halvány remény se lett! Mondtam is neki, hogy ennek semmi realitása. Azóta be is bizonyosodott, hogy eszük ágában se volt soha! Sőt, a gengszterváltó, hatalomátmentő (MSZMP-ből kiszervezett) pártok fejében se fordult ez meg soha, más politikai erők meg az 1945-1990 közötti politikai tisztogatás miatt 100 éven belül nem is lesznek!
Szóval a kérdésem lényege, hogy a realitások tükrében milyen országról álmodozol az elkövetkező 50 év távlatában és melyik MSZMP-ből kiszervezett politikiai csürhével, mert más itt biztosan nem lesz! A Magyar péter is az MSZMP csürhe édes gyermeke és a hatalomátmentő csürhe haszonélvezője volt mindig, mint Orbán, Gyurcsány, Bajnai Tompika, Dobrev, Pintér, Donáth, stb!
Horizont
@Őrnagy: Na veled meg aztán semmiben értek egyet. A hideg is kirázott ennyi baromságtól.
Őrnagy
@Horizont: Az meglepő, de beszédes, hogy te a 2010 előtti időket sírod vissza, amikor a Gyurcsány hazudott reggel, éjjel, meg este, kinyalta a Putyin szaros seggét, és miután mindent elkúrt és átadta a helyét a LiBajnainak, kijárt még 2009-ben is magánszemélyként Moszkvába, hogy Putyin miniszerelnök (akkor pont az volt) szaros seggét nyalja egy ukrán étteremben magánvacsora közben, és megerősítse, hogy hamarosan visszatér a hatalomba! Lehet ebben reménykedni, de már Szaros Gyurka seggét nyalja Putyinkája helyett! Vagy neked az teljesen mindegy?
Őrnagy
@Horizont: Látod ez a legnagyobb bajom veled! Téged zavarnak a történelmi tények (amiket vagy egyáltalán nem ismersz, vagy módszeresen lehazudod) és csak a magánpecsenyéd sütögetése érdekel nem a magyarság és Magyarország sorsa!
Horizont
@Őrnagy: Ne strapáld magad baszki hogy én mire, kire vágyok.
Elmondtam neked?? Nem! Akkor meg??? Hogy tudsz ennyire hülye lenni???
Horizont
@Őrnagy: Dugulj már el, ki a franc kíváncsi az okoskodásodra, fröcsögésedre??
Őrnagy
@Horizont Gyagyás Nyanya: Próbálok megérteni legalább egy agyhúgyköves elmeroggyant hungarofób Sorosbérköcsög Gyurcsányseggnyaló szarházi seggfejet, de nem megy, mert ti Gyagyások csak anarciába és magyarellenességben tevékenykedtek, ráadásul Mazohisták is vagytok, hogy ekkora magyarfóbia és gyűlölet ellenére mégis a hazaszerető magyarság nyakán szerettek élősködni, pedig süt belőletek a magyarság elleni gyűlöletetek!
CsipkeRózsa
"Kiss Lászlót jól ismerik az orosháziak, hiszen 2014 őszétől a Jövő Építők TDM alelnökeként, 2015 májusától 2019 júniusáig pedig a Jövő Építők TDM vezetőjeként évekig dolgozott, többek között a Simonka-perben vádlottak padján ülő T. Renátával, Simonka György unokahúgával."

Simonka György unokahúgával dolgozott együtt, és akkor mi van?
kereső
@Horizont: Most akkor válaszoljam azt, hogy ebben az emberben inkább nem, aki tegnap Pécsett a tényleg hatalmas tömeg előtt úgy "szemkilövető Gyurcsányozott", hogy a mihazánk és rogánbűnözőantal sem csinálta különben az elmult 18 év alatt? Mer ugye, engem sem "zavarna", hogy honnan jött- ha azt is látnám , hogy hová is tartana...de aki azzal indit, hogy nem lényeges a jogállam, nem lényeges a demokrácia, nem fontos az alkotmány, azután meg gyurcsányozik ezerrel, miközben felmondja az "eddigi" ellenzék jelszavait/programpontjai, és versenyben a résztvevőkkel szidja az ellenzéki pártokat, hogy x@rt sem értek el a 14 év alatt, miközben ő valódi részese volt a NER belső köreinek, amelyben megszülettek azok a törvények amelyek befogták az ellenzék száját- a parlamentben és a médiában is...tudod, erre mondják azt, hogy nem vennék tőle használt autót, mert eladja újnak. Nem kötelező velem egyet érteni...de, én nem akarok egy "új fideszt", egy "nemzeti oldali, keresztény, konzervativ, jobboldali vezetővel, aki 24 óra akatt meg tudja változtatni a nézeteit Ukrajnával kapcsolatban( tényleg melyiket gondolja valójában?), és akinek orbán egy demokratikus hős, aki ifjú korában egyedül zavarta ki az oroszokat. Na, nagyjából ennyi csupán az én"berzenkedésem" / hitetlenkedésem fő oka/okai. Neked azért elárulom, baloldali liberálisként, olyan emberként, aki az európai kultúrából kinőtt demokrácia és liberalizmus "hive"...nincs olyan isten, hogy én még egyszer egy "keresztény, jobboldalira" szavazzak, mint tettem azt 2022-ben. Feldnám az elveimet- egyszer megtettem, az sem volt elég..annak "kényes izlésű" magyar szavazógárdának, aki eddig nem talált magának megfelelő párt a nagyon széles magyar palettán, hanem csak most, amikor megjelent egy új..."a fiatalkori orbánhoz" hasonlitó, mondják róla sokan.
Béla333
Érdekes (vagy inkább nem is annyira!), hogy a DK-s fanok egy szóval sem bírálják a DK-MSZP-Párbeszéd csoport ellenzéki térfél lepusztítását.
Ellenben ugyanúgy, ahogy 2018 körül minden szarért mocskolták az akkori LMP-t, 2022-ben MZP volt a DK-sok közellensége, most meg MP.
Egyetértek Horizont-tal: nem kell senkiben sem megbízni (így MP-ben sem), de most hagyni kell, hogy kifussa magát ez a mozgalom, mert most úgy néz ki, a maffia megrogyott, van esély arra, hogy MP féle mozgalom elkapja őket.
A DK-nak volt ideje bőven, hogy a maffia fölé nőjön, de mindig csak a többi ellenzéki pártot és politikust mocskolják, ami valóban a maffiának kedvez!
Nem kell szeretni MP-t, de most hagyni kell, nem ekézni!
KisTehen
@Nyírfa: a nerből jött ... milyen más kapcsolatai lennének? :)
Béla333
Olyan qva okosak vagyunk állandóan, mindig megtaláljuk ki is az ellenzék igazi ellensége ezen az oldalon, és aztán lehet nagyhangon mocskolni ezerrel.
Ezzel megint elérjük, hogy a választást az ellenzék elbukja, a maffia megnyeri.
Ekkor kitaláljuk, hogy ki volt a hibás! Rá kenünk minden hibát, így a lelkiismeretünk tiszta marad.
Gyönyörű játék, csak éppen telnek az évek, évtizedek a maffiaállamunkban, gyerekeink külföldre mennek, mi meg megöregszünk. Mindenki boldog...???!!!
Ésszel emberek!
Őrnagy
@KisTehen: Ahhoz képest, hogy a NER-ből jött, már megtalálta, vagy őt találták meg a Bajnaihoz köthető "változás" finanszírozók, akik a költségeit Szaros Gyurka gurított dollárjaiból finanszírozzák.
Nagyon zavaros a helyzet, de sok orbán fóbiás "Messiás" rajongó már, vagy még teljesen bele van bolondulva, pedig arról még senki semmit nem hallot, hogy az miért is lesz jó a híveinek?
Horizont
@Őrnagy: Dugulj már el baszki, halványlila fingod sincs az egészhez.
Öntöd magadból ezt a sok mocskot, leszarjuk veled együtt. Még nem jöttél rá?
Horizont
@kereső: Oké sok mindenben igazad van. Millió kétely és kérdés van bennem.
De nem látok más kiutat ennek a rendszernek a megdöntésére jelenleg. És holnap se. Sajnos.
Hallgattam Dobrev Klárát. Annyira jól beszélt de úgy tett mintha nem robogott volna el mellettünk és főleg mellettük 14 év!!! Már nem tudok hinni nekik és bennük. Én is egy baloldali érzelmű vagyok, párt nélküli. Egyet tudok, orbánéknak pusztulniuk kell!!! Bárki által.
kereső
@Béla333: Nem a dk a téma, hanem más...amikor az a téma, akkor meg ott mondjuk el a véleményünket- ami még talán szabad, még MP-vel kapcsolatban is.
kereső
Gondolt már arra valaki, hogy mi lesz Bpesten, ha MP le teszi a voksát valamelyik főpolgármester jelölt mellet, aki bizonyára nem Karácsony lesz?
Ha, annyira le akarja váltani "orbánt", akkor nem kellene most az ellenzéki pártok ellen kampányolni...mivel a Tisza pártra nem lehet még szavazni, hanem azon dolgozni, hogy minél több településen ellenzéki önkormányzat alakuljon? Nem ez lenne a logikus? Persze, ha igaz az, hogy az önkormányzati választás után sok-sok fideszes polgármester átáll a Tisza párthoz, akkor érthető, hogy maradjanak csak a települések...és főleg városok fideSS kezekben.Na, ki mit gondol?
Béla333
@kereső: 16.45
Amikor a DK aljas húzásairól küldtem be cikkeket az elmúlt napokban, akkora csöndben volt a DK-s sereg, hogy csak na! A legfőbb gond ebben az, hogy ezeket te/ti észre sem veszitek! Meg vagy győződve, hogy igenis, te egyenlő mércével méred az ellenzéki pártokat/politikusokat, pedig nem.
Béla333
@kereső: 17.10
Én már hosszú évek óta azt az álláspontot képviselem, hogy nemcsak O1G-t és a bandáját kell elzavarni és elszámoltatni, hanem a vele összejátszó DK-MSZP-Párbeszéd pártokat is, akik most éppen szövetségre is léptek.
Ha ezt ígéri valamelyik párt vagy politikus, akkor én azzal egyet tudok érteni.
Meglátjuk mi lesz!
Horizont
@kereső: Magyar Péter nem hülye és elég intelligens is. Neki senki mellett nem lehet most kiállnia, ha eredményt akar. Meg is mondta kerek perec egyik főpolgi jelölt mellett se áll ki. Én ezt érthetőnek tartom. karácsony úgyis meg lesz. Ha Karácsony mellé áll akkor jön a gyurcsányozás ha Vitézy mellé akkor orbánozás. Neki az a dolga most , hogy összeszedje azokat a szavazókat akik egyikre se akarnak szavazni. Se az ellenzék, főleg a legerősebb a DK, se a Jobbik, se a Mi Hazánk, se Hadházy, se Jakab és se a fidesz. Ez elég nagy falat vagyis feladat.
Ha most nem jön Magyar akkor újabb 14 év megy el mellettünk. Én próbálom összekaparni magam és esélyt adni. ha az orbáni rendszert nem pusztítjuk el akkor mi pusztulunk el és velünk együtt az ország is. A politika a világ minden részén mocskos. Oké nem tudod elfogadni MP-t.
Na de kiben tudsz reménykedni?
Ezodabasz
0rbánt és a fideSS maffiát le kell váltani! 14 év alatt ez valamiért senkinek sem sikerült...A 2/3-ot sem tudta lebontani a megosztott egymással hatalmi harcot vívó "ellenzék"! Mire/kire kellene még várni???
Ha MP le tudja váltani 0rbánt akkor tegye meg! Változás kell, és ha nem jó...akkor őt is le lehet és le kell váltani.
kereső
@Horizont: Igen MP okos, intelligens, és nagyon jól elsajátotta azt a kommunikációt- amelyet a fidesz fejlesztett ki, amellyel tömegeket tudott maga mellé állitani...igazságok, féligazságok, és természetesen a saját gyózelmében vetett hit--------amely a legnagyobb akadály volt az elmult 14 évben. Az, hogy két vasat tart a túzben...hiszen nagy vehemenciával támadja az ellenzéki pártokat, azokat amelyek parlamentben ...kicsit kisebb gőzzel a fideSS-t, de nem kérdőjelezi meg a NER lényegét..csak szőrmentén. Persze ez utóbbi lehet taktikai fogás is...meg lehet fekete ló jelenség is. Az, hogy sok-sok kérdésben a fidesz véleményével egyezik a véleménye- legalábbis most ezt kommunikálja...pl. az Eu-val kapcsolatban, azért figyelmeztető kell /kellene legyen.
Nos, egyenlőre úgy néz ki, hogy a fideSS monolitot nem sikerült megérintenie- ami csökkenés bekövetkezett a monolitnál, az még a kegyelmi botránynak tudható be. Viszont az ellenzéki oldal pártjainál már mérhető nagyobb arányú elpártolás a Tisza irányába...a momentum és a Kutya párt a leginkább érintett, és eddig a "bizonytalon- nincs pártja" körében is mérsékelt a voks . Én mindenkinek maximálisan tiszteletben tartom a döntését...az én indokom MP ellenében, hogy immár érték alapon fogok voksolni,és ő pedig az én értékeimtől igen messze áll. Reménykedni pedig azokban a demokratikus értékekben reménykedem, mert az ingának vissza kell lengenie...ezt a történelem mindig is igazolta.
Vesszen orbán, a NER-t el kell pusztitani!
KisTehen
@Őrnagy: ner péter is libát fog árulni? :)
KisTehen
@Béla333: üdvözöllek a klubban :)
KisTehen
@Horizont: mama ... nagyon szar volt abban a szállodában telelni? majd belepusztultál mi? :)
csak úgy....
örömmel tölt el, hogy a fideszgüzük mennyire fosnak magyartól , mindent és mindenkit bevetnek ellene! :)
egy pécsi ismerösöm szerint, ennyi ember még sosem gyült össze pécsen, mint mikor magyar ott volt!
Őrnagy
@KisTehen: 18.16
Amint lecseng a "Messiás" utáni lelkesedés, mehet Pukli Pityu után Dániába takarítani! :))
KisTehen
@csak úgy...: nyírfa mama is fideszgüzü? :)
csak úgy....
@KisTehen: te itt senkiröl nem tudsz semmit, elkeserítö,hogy magadról sem sokat.- csak mint minden szokványos,ráérös elmebeteg föltételezel dolgokat! :)
KisTehen
@csak úgy...: rólad mindent tudok, kutyabaszó :)
csak úgy....
@KisTehen: te még a kurva anyukádról sem,aki a mai napig nem árúlta el neked,hogy ki toszta föl veled,te bunkó fidesz féreg! :)
Lepényleső
Tudja ő,hogy kit kell támogatnia,le van neki a programban írva,- melyet fogalmaztak a fydes székházba?
Csak Norisz és senki más
@Nyírfa: Tipikus esete annak, mikor ÁTVEDLIK egy ember, mikor hazaér a munkából! Csak itt most egy párt teszi...
Nyírfa
@kereső: 17.10, @Horizont: 17.35 (tegnap)

Ha MP mozgósítani tudja a budapestieket Karácsony ellen, akkor ezért az országért nem érdemes dolgozni, sem két kézzel, sem a szellem erejével. Karácsonyt leváltani kizárólag a fidesz érdeke, tehát, ebből a szemszögből nézve Magyar Péter Orbán ördögi taktikájának az eszköze. Vagy Rogáné, mindegy, Amennyiben Budapest Magyar közbenjárásával elesik, akkor elesik az egész ország, mert Budapest köztársaság ebben a feudális akkufészekben, az ellenállás biztos pontja. Eddig.
Gergely uniós forrásokat hozott a fővárosnak, és olyan zöld programja van, amely csak a kormány kiemelt beruházásnak nevezett gáncsoskodásai, a szerződések be nem tartása, hitszegés miatt nem tud kiteljesedni, ezen a gyakorlaton nyilván változtatni kell, például a lakosság sokkal hathatósabb kiállásával.

MP nem okos, és főleg, nem intelligens, a beszédei unalmasan vértelenek, nincsenek sem tartalmi, sem beszédtechnikai hangsúlyai, az egész ember maga a monotonitás, a mozgása merev, kifejezéstelen.
Ha okos lenne, az ellenzék maga mellé állításával olyan ellenpólust hozna létre, amely valóban képes hegyeket megmozgatni. Ha intelligens lenne, ügyelne arra, hogy ne sértse végig az ellenzéki szavazókat, akiknek az élére kívánkozik, kerülné az elszólásokat, amelyek mégiscsak leleplező erővel bírnak.

Mindenki tudja, mire képes Orbán Viktor a hatalomért. Bármire. Úgy árulja az országot, mintha a tulajdona lenne, és jogában állna értékesíteni. Úgy tesz tönkre mindent, és mindenkit, mintha ebben lelné élvezetét, s számtalan helyzetben láttuk, amikor a viselkedése ezt a feltevést igazolta.
Megszabadulni tőle, és az általa példázott , az életünk minden szegmensére kiterjedő erkölcstelenségtől, a megmaradásunk feltétele. Félek, hogy aki Magyarban látja a szabadulás lehetőségét, az, kétségbeesésével csak egy újabb, már kikerülhetetlen csapdát állít mindannyiunknak.
Nyírfa
@Csak Norisz és senki más: 09.04

Pontosan.
kereső
@Nyírfa: Még a "buli" legelején irtam(vissszakereshető), hogy orbán viktor "leváltásának" alapvető feltétele Bpest visszafoglalása...bármilyen módon.
DE, MP okos, intelligens , jóval intelligensebb ,-mint rogán, vagy menczer és a többi...-a maga módján. Ezért sokkal veszélyesebb is, egy demokrata számára.
Nyírfa
@kereső: 10.37

A demokraták számára a legnehezebb az egyensúly megtalálása és megtartása, a legveszélyesebb tehát az egyensúly elvesztése. Hogy ki a nagyobb róka, Rogán vagy Magyar, az nem okosság, és nem intelligencia kérdése, hanem a mi tisztánlátásunké, amely egyensúlyban kell, hogy tartson minket. Ha ez borul, áldozattá válunk. A Magyar-, Orbán-félék áldozatává.
Ne felejtsük el soha, hogy az egész világ működésének alapja az egyensúly-törvény. Ennek a következménye a karma is, amit olyan sokan a visszanyal a fagyi megfogalmazásaként emlegetnek.

A legmagasabb IQ-juk általában a sorozatgyilkosoknak, illetve , főleg a pénzintézetek ellen irányuló rablások megszervezőinek van, ugyanis kiemelkedő a logikai képességük. Tény, hogy az intelligenciának számos ága elfogadott, így a mérésének is, de a klasszikus értelemben vett definíció a magasan fejlett értelmi képességeket fedi.
Ennek a közelében a már általam is elengedett Gyurcsány található, nem az eltanult manipulációval élő Magyar, aki , ha nem kap a NER felől újabb és újabb impulzusokat, saját szürkeségében fog érdektelenné, hatástalanná válni.
Ez az én véleményem. :)
Nyírfa
@Sakk Matt: 12.48

De melyik az igazi?
kereső
@Nyírfa: Egyet értek...maximálisan.
kereső
@Nyírfa: Azért ezt olvasd el, nem a "reklám" helye, hanem mert úgy gondolom, hogy igy beszél egy igazi "államférfi"
infostart.hu/interju/2024/04/18/dobrev-klara-az-arenaban-az-ep-valasztas-tetjerol-es-magyar-peterrol
Béla333
Most mielőtt Karácsonyt az egekig magasztalnánk, azért felhívom a figyelmet, hogy mind a zuglói polgármestersége idején, mind a főpolgármestersége során mindenféle konfrontációtól próbált távol maradni.
Ígérete ellenére nem vizsgálta/vizsgáltatta ki a metrókocsik felújítása/új kocsi vásárlása történetet vagy az e-jegy bevezetésére kifizetett milliárdok történetét, sőt! Tarlóst kitüntette és extra végkielégítéssel küldte el.
Zuglóban is belesimult az MSZP-Fidesz korrupciós összefonódásba, ígérete ellenére ott sem vizsgálta ki az akkori elődje (Papcsák) korrupciós ügyeit.
Tehát Karácsony személye a további politikusi mutyik, maffia-ellenzék háttér összefonódások garanciája.
Kérdés, hogy ezzel együtt van-e jobb, tisztességesebb, karakánabb?
Béla333
Karácsony a kis pártjával támogatja azt a Horváth Csabát Zuglóban, aki szintén keményen dolgozott az MSZP-Fidesz összejátszásán? Azért ez durva! Nem kell a megtisztulás, mert kormányzati negyed épül Zuglóban rengeteg milliárdból és a Csabika jól le tudja bonyolítani úgy, hogy jusson is - maradjon is?
Nem szégyenlik ezek magukat?
Nyírfa
@kereső: 13.03

Oké. ( Csak közben takarítok is, úgyhogy időt kérek. )
sokanvagyunk
Simonka is a Fideszék sározta be és járatta le amikor behívták pl. szavazásokra - az én szememben.
kereső
@Nyírfa: Háááááááát, ha már a "független" sajtó nem tartja méltónak arra,hogy foglalkozzon vele.))))))))))
Sakk Matt
@Nyírfa: Léteznek kettős ügynökök...
Nyírfa
@kereső: 13.41

Hallod, amilyen hosszú volt, olyan hirtelen lett vége. :) Kerestem a folytatást. :)
No. Tömören: elképzeltem egy Dobrev-Orbán vitát, és néztem, ahogy Viktor földig alázva, megsemmisülten kataton állapotba kerül. Még meg is sajnáltam.
Bárki állna ki Klára ellen, olyan vitapatnerrel találná szemben magát, aki, igen, méltó lenne a kormányfői megbízásra. De hiszen ezt tudjuk...
No még ezt: olyan ordító a különbség Orbán és Klára között, amelyre nincs is mérőreszköz.
Nyírfa
@Sakk Matt: 14.10

Ugyan nem érzem, hogy Magyar ilyen szerepet vinne, de soha ne mondd, hogy soha, tartja a mondás. Tehát, még ez is elképzelhető.
kereső
@Nyírfa: Nagyon kiváncsi vagyok, hogy össze jön-e a "szabadság-klub" beszélgetése MP,KG,DK között...a kérdések már megvannak hozzájuk. Eddig csak Klára válaszolt a felkérésre...pedig ez MP "felértékelését" jelenti, indulásból
Nyírfa
@kereső: Ez a Szabadság körei a fészbukon? Tegnap már kupászkodtam, de nem vagyok fészes, így nincs hozzáférésem a beszélgetéseikhez.
Izgalmas lenne hármójuk találkozója, de Magyar megszorítható, így Orbánhoz hasonlóan, szerintem nem fog elmenni. Ha netán mégis, gondolom, nyilvánosságot kap a rendezvény.
Nyírfa
@kereső: 18.03

Bibó István Közéleti Társaság-Bibó István Szakkollégium...
Ugyanaz a név alatt két, teljesen más irányú motiváció...

Köszi, figyelemmel kísérem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.