Az uniós piacok közül a magyar és az észt kiskereskedelem szerepelt a legrosszabbul.  A múlt évben 7,9 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom volumene, amely leegyszerűsítve a mennyiségi eladásokat takarja. Ez az Európai Unión belül holtversenyben a leggyengébb eredmény, Észtország könyvelhetett el még ugyanilyen mértékű hanyatlást. Belgium és Szlovénia van még a sor végén 6,7 és 6 százalékos mínusszal. Az uniós átlag 2 százalékos visszaesést mutat - derül ki a KSH és az Eurostat adataiból. A másik végletet Ciprus, Málta, Spanyolország és Luxemburg jelenti, utóbbiak kiskereskedelmi piacán 2,6-6,5 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom volumene.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Piros a paradicsom nem sárga,
Magyarország előre megy nem hátra...!

Hajrá hülyemagyarok! Mindig van még lejjebb!
balos
@Béla333: Ez is csak nézőpont kérdése!Ezeknek a hátsó rész ,aminek nagy feneket kerítenek!A 90%uk már böröndöt hord a hasa helyén!Készülnek a sztyeppei életre!
KisTehen
@Béla333: ez azt jelenti, hogy a legkisebb a civilizációs lábnyomunk az unióban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok