Az egykori liberális politikus azt is elmondta, hogy szerinte ki az esélyes főpolgármester.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
nem semmi mekkora féreg lett ez a takony!
visszabújt a geczi ágyába.
viccesvigságok
éppen ideje hogy érzékelik ott is hogy " Hunniában valami készül..."
RonaGyuri
sebaj majd te most is besegítesz neki! =))
RonaGyuri
Egy Fodorkáció margójának margójára

Orbán hőséges barárja és a szadesz egykori elnöke megint nagyon aktívvá lett, önti magából a sületlenségeket

A derék index.hu adta közre „Tisztességtelen eszközökkel nem lehet jó ügyet képviselni” című elmélkedését. Ami ádáz dühöt váltott ki egy derék aktivistánál „Jó ügyekre hivatkozva nem lehet tisztességtelen eszközöket használni” címmel. Nos hogy úgy mondjam: megérdemlik egymást, egyik nagyobb sületlenségekkel vagdalkozik, mint a másik. Bár az igazat megvallva a derék liba sokkal nagyobbakat és hazugabbakat (pedig egy tőzsgyökeres fityesznyiknél ez nem könnyű) villantgat.
Aztán látszólag egy releváns kérdést kezd el firtatni: „Végezetül, a Fodor által önigazolásra használt eszközök között van napjaink legelterjedtebb módszere, az embercsoportok összemosása és azonosnak vétele néhány külső jegy, tulajdonság vagy veleszületett jellegzetesség (pl. nem, származás, bőrszín) alapján.”
Amiben nem kis igazság van, de …
Nem, nem csak az a gond, hogy erre hivatkozva máig elmaradt a szembenézés a II.VH-idején műveltekkel, de hic & nunc kifejezetten durva. Azt írja, hogy: „Hasonló módszerekkel persze mások is élnek, így például azok a nyugati politikusok, akik Orbánnal mosnak össze és vesznek vele egynek minden magyart, nyomást gyakorolva az országra, hogy így álljon a ’jó’ oldalra. ”!
Nos a dolog úgy áll, hogy
egyfelől; ártunk és qurmányunk igen erőteljes propagandája sulykolja, hogy „aki magyar az vele tart”, sőt szinte kivétel nélkül a magyar jelző kizárólag rá vonatkozik,
másfelől; igen is eminens kollektív bűnünk, hogy hagyjuk hogy így legyen.
S ebben tényleg van párhuzam „szegény ártatlan palesztinokkal”, aki jól dokumentált lelkendezéssel ünnepelték az igaz hőseik ártatlan civilek elleni vadállati kegyetlenséggel elkövetett mészárlását!
szaboria1
Fodor is ide oda ugráló lett. De mit várunk a Bibo fiuk össze tartanak főleg ha piáról van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.