A legképzettebbek kacsingatnak leginkább az országhatáron túlra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Magyarország megérett a megszűnésre. Ezer év semmi idő a föld , az emberiség történetében, egy pillanat. Ennyi volt. Lehet újrázni egy másik síkon, hátha ott sikerül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: 19.10

Tudom, köszi, majd megnézem. :)
Nyírfa
@kereső: 19.10

Megnéztem. Azon kívül, hogy hozza a szokásosat, két attitűdje nem tetszett. Az egyik a brüsszeli polgármester pocskondiázása, amely tartalmával egyébként sem értek egyet ,ráadásul nagyon alpárira sikerült. A másik a" fancsali öreg kommunisták"- beszólása a Kubatov, Németh stb felállású képre. Sokszor nem állom meg a pontosítást, hiszen ezeket az emberutánzatokat kommunistának nevezni akkora mellélövés, amit a sportban sem tolerálnának. Kommunistának lenni olyan végcél lehet, amely a lehető legtökéletesebb embertípust jeleníti meg, nos, ilyen utoljára Jézus volt. Számomra ez a fogalom olyan tisztán jelenik meg, mint a hívők előtt a kereszténység, de megéltséget még nem tud felmutatni az emberiség, sem egyikben, sem másikban, bár, szerintem csak az elnevezésük más, a lényegük azonos.
Tehát, ha egy értelmes ember , akinek a szava , a megnyilvánulása mértékadó is lehet, ilyen szarvashibát követ el, akkor én rossz szájízzel távozom, akkor is, ha az előadása egyébként hatásos, s az igazságainak a többségében osztozom vele.
csak úgy....
@Nyírfa: a rengeteg fölösleges vita, a jobbról-balról nézés,elemzés és látásmód ,az új "fecskék" lenézése,mert nem eléggé szocik vagy a jobbos múltjuk hagy kívánnivalót,mert fideszes vót mint hadházy,mzp. meg még sok más megcsömörlött..., - a dagi meg 14 éve arat!
javaslok egy földreszállás az angyalok kórusának...
csak úgy....
@csak úgy...: ..na meg a meggyözödéses tévedheteleneknek! ;)
KisTehen
@csak úgy...: te miért nem szállsz le a földre és jössz haza?
Nyírfa
@csak úgy...: Lám-lám, annyira ragaszkodom - csak a magam nevében beszéljek - a szocikhoz, hogy a rendszerváltás óta még nem szavaztam rájuk, ellenben a volt fideszes Ákos hívására túracipőt húztam, és mentem tüntetni. Én akkor fogtam kezet egy jobbikossal, amikor még szélsőjobboldaliként jöttek a felvonulásra, és megtapsoltam az először megszólaló , az országos politikába még csak igyekvő, ám jó beszédet tartó MZP-t.
Te vádolsz engem elfogultsággal, úgy, hogy nem is vagy részese az életünknek...ne haragudj, de ez nonszensz.
Ami a tévedhetetlenséget illeti, én úgy látom, te játszod ezt a szerepet, beleragadva a soha meg nem bocsátott családi sérelmekbe. Már mondtam neked, hogy ezt unom, unom, unom, unom. Ha nem tudsz mást, kérlek, hagyj békén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.