A legképzettebbek kacsingatnak leginkább az országhatáron túlra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Magyarország megérett a megszűnésre. Ezer év semmi idő a föld , az emberiség történetében, egy pillanat. Ennyi volt. Lehet újrázni egy másik síkon, hátha ott sikerül.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Magyarország megérett a megszűnésre. Ezer év semmi idő a föld , az emberiség történetében, egy pillanat. Ennyi volt. Lehet újrázni egy másik síkon, hátha ott sikerül.
kereső
Nem arról volt szó, hogy többen jönnek haza, mint ahányan elmennek? Nem csodálkozom, hogy a legképzettebbek mennek..eddig birták. Ahol egy tiz éve egyetemi adjunktus, egyetemi oktató , aki e mellett még kutat is és cikket is ir, 380 ezer bttó fizetést kap, azaz 962 euro/hó a bttó bére, holott a nyugati uniós országokban a minimálbér is magasabb ennél... ott nincs csodálkozásnak helye- ez a "munkaalapú" társadalom. Orbánék favoritja.Bár keresnek ennél nagyobb bérért árurakodókat, és bolti pénztárosokat- na de miért is feccölt bele a tudásába saját maga és az állam/az adófizetők milliókat, ha utána meg nincs szükség a megszerzett tudására. Itthon úgy látszik nincs .
simmering73
Nem marasztalja őket se a bruttó 600 ezres átlagkereset, se a fideszjövő.
Nyírfa
@kereső: 18.33

Ez a munkaalapú társadalom a rögeszméje, felteszem, a saját komplexusai hívták életre, hiszen ma is csak egy falusi fickónak tartja magát, amit ugyan megpróbál vagányan előadni, de valóban az, egy bárdolatlan falusi legény, aki könyv helyett trágyát forgatott az istállóban.
Ezt a kisebbrendűségi problémát terjesztené ki az EU-ra, merthogy ott is be akarja vezetni! ezt, a szerinte hatékonyan működő szisztémát. Majd ő és a szélsőjobboldali haverjai elintézik az értelmiség kivégzését, a munka az munka, szakirányú, csak semmi láblógató filozofálgatás, művészkedés, csupa blabla, okoskodás, amivel ő nem tud lépést tartani, hát, ne is legyen. Milyen szépen mutatja magát a Gyurcsány-effektus.
No, ilyen tervekkel futna neki a soros elnökségnek is, és készül a választásokra.
KisTehen
@kereső: azóta ner péter feltűnt a színen ...
kereső
@KisTehen: És??,Mit változtat ez a NER gyalázatos, tudás-és tudomány ellenes politikáján? Egyáltalán mit változtat egyenlőre a maffia és diktatúra múködésén? Esetleg még inkább bekeményitenek, ezután nem titkolják, amit eddig tagadtak...lásd az új ÁVH-t.
KisTehen
@kereső: rájöttek, hogy pétered ugyanaz :)
kereső
@Nyírfa: Igen ezt olyan szépen levezette, hogy milyen tervei vannak, amiután elfoglalta "brüsszelt"--------ebbe az irányba kell megújitani!!! az uniót, na és persze a "keresztény Európa" visszaálitása...ott is előre akar menni, nem hátra. Olvastam/hallgattam pottyondi mai szlogenjét: "A béke szine narancssárga, a formája meg dögkeselyú". Milyen találó, az a dögkeselyú. 14:26 -kor már beraktam Neked a linket.
kereső
@KisTehen: Mit "pétered"-ezel. Hiába akarjátok rátolni a "baloldalra", ha egyszer egy konzervativ jobb oldali családból - nem a fideSSre gondolok- hanem a tényleges családjára, a Magyar és a Mádl családra- ez akkor sem lesz igaz, ha ezerszer elmondjátok. Persze nem kunszt "baloldalazni", hiszen a fideSS mostanra már a szésőjobb szélsőjobbja lett.
csak úgy....
az állítólagos nagy magyar bekattant dagi, sandokánokra és riksakulikra akarja lecserélni a magyar lakosságot, ök lesznek majd neki a kezesbárányai,macsskái,tehenei...
Nyírfa
@kereső: 19.10

Tudom, köszi, majd megnézem. :)
Nyírfa
@kereső: 19.10

Megnéztem. Azon kívül, hogy hozza a szokásosat, két attitűdje nem tetszett. Az egyik a brüsszeli polgármester pocskondiázása, amely tartalmával egyébként sem értek egyet ,ráadásul nagyon alpárira sikerült. A másik a" fancsali öreg kommunisták"- beszólása a Kubatov, Németh stb felállású képre. Sokszor nem állom meg a pontosítást, hiszen ezeket az emberutánzatokat kommunistának nevezni akkora mellélövés, amit a sportban sem tolerálnának. Kommunistának lenni olyan végcél lehet, amely a lehető legtökéletesebb embertípust jeleníti meg, nos, ilyen utoljára Jézus volt. Számomra ez a fogalom olyan tisztán jelenik meg, mint a hívők előtt a kereszténység, de megéltséget még nem tud felmutatni az emberiség, sem egyikben, sem másikban, bár, szerintem csak az elnevezésük más, a lényegük azonos.
Tehát, ha egy értelmes ember , akinek a szava , a megnyilvánulása mértékadó is lehet, ilyen szarvashibát követ el, akkor én rossz szájízzel távozom, akkor is, ha az előadása egyébként hatásos, s az igazságainak a többségében osztozom vele.
csak úgy....
@Nyírfa: a rengeteg fölösleges vita, a jobbról-balról nézés,elemzés és látásmód ,az új "fecskék" lenézése,mert nem eléggé szocik vagy a jobbos múltjuk hagy kívánnivalót,mert fideszes vót mint hadházy,mzp. meg még sok más megcsömörlött..., - a dagi meg 14 éve arat!
javaslok egy földreszállás az angyalok kórusának...
csak úgy....
@csak úgy...: ..na meg a meggyözödéses tévedheteleneknek! ;)
KisTehen
@csak úgy...: te miért nem szállsz le a földre és jössz haza?
Nyírfa
@csak úgy...: Lám-lám, annyira ragaszkodom - csak a magam nevében beszéljek - a szocikhoz, hogy a rendszerváltás óta még nem szavaztam rájuk, ellenben a volt fideszes Ákos hívására túracipőt húztam, és mentem tüntetni. Én akkor fogtam kezet egy jobbikossal, amikor még szélsőjobboldaliként jöttek a felvonulásra, és megtapsoltam az először megszólaló , az országos politikába még csak igyekvő, ám jó beszédet tartó MZP-t.
Te vádolsz engem elfogultsággal, úgy, hogy nem is vagy részese az életünknek...ne haragudj, de ez nonszensz.
Ami a tévedhetetlenséget illeti, én úgy látom, te játszod ezt a szerepet, beleragadva a soha meg nem bocsátott családi sérelmekbe. Már mondtam neked, hogy ezt unom, unom, unom, unom. Ha nem tudsz mást, kérlek, hagyj békén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.