Természetesen a szokott stílusában megy neki Magyar Péternek, akit nemcsak narcisztikus pszichopatának tart, hanem egy teljesen gátlástalan hazudozónak.

Ha valakinek nagyon hiányzott Bayer Zsolt fröcsögése, nos, az megkaphatta a publicista legújabb „észrevételeit” a TISZA Párt arcával, alelnökével kapcsolatosan. A kormánypártokat kritikátlanul kiszolgáló publicista ezúttal pontokba szedte, mi a gondja Magyar Péterrel, hogy a szavaival élve „mindig vissza tudjuk keresni, ki is ez a nyomorult, beteg gazember valójában”.

Már kezdtük hiányolni, hát megérkezett Bayer Zsolt – „Kulturáltan” kioktat arról, ki veheti a szájára a gyermekvédelmet

Bayer esetében nagyon igaz a mondás: a stílus maga az ember    Fotó: Facebook

A Magyar Nemzetben megjelent írása szerint elsőként mondható el Varga Judit exéről, hogy gyakran arrogáns, agresszív, kritikára durván reagál. „Emberi és társas kapcsolataiban is gyakran viselkedik ellenségesen, zsarnokként, illetve jellemző rá a bosszúálló és a manipulatív viselkedés, az empátia hiánya, valamint a felelősség másokra hárítása és mások hibáztatása. Jellemzően saját tehetségét és eredményét eltúlozza, valamint környezetétől irreális mértékű elismerést és csodálatot vár el” – olvasható Bayer írásában.

A publicista úgy véli, Magyar gyakran irigy másokra, vagy pedig éppen azt gondolja, hogy mások irigyek rá. Ebből kiindulva megállapítja, egyáltalán nem meglepő az, hogy társas kapcsolatai nem zökkenőmentesek, illetve az sem, hogy a környezetében élő emberek kifejezetten szenvedhetnek ezen megnyilvánulásaitól.

Aztán felhozza, miszerint a volt felesége hátán akart továbbra is zsíros állásokhoz jutni – ezt alátámasztandó, idézte a férfi egy korábbi nyilatkozatát. „Még nem írtam alá a lemondásaimat, amit kértek tőlem. Nemcsak a pénz miatt fontos a Közút és az MBH bankos pozícióm, hanem mert ezekhez kapcsolódó cégekkel vannak előrehaladott tárgyalásaim az új munkahelyem kapcsán, amik kirúgás esetén nyilván ellehetetlenülnek” – állt az említett nyilatkozatban.

Bayer állítása szerint azonban odalett minden jól fizető állami megbízatás, az asszony sem bírta tovább a narcisztikus pszichopata bántalmazásait, előjött tehát a titokban rögzített hangfelvételekkel.

Már kezdtük hiányolni, hát megérkezett Bayer Zsolt – „Kulturáltan” kioktat arról, ki veheti a szájára a gyermekvédelmet

Magyar Pétert egy narcisztikus pszichopatának tartja Bayer    Fotó: Facebook/Magyar Péter

Aztán amin teljesen begurult a publicista, az az, hogy Magyar a legutóbbi tüntetésén előhozakodott a gyermekvédelemmel. Ugyanis Bayer szerint a jogászból lett politikus támogatói, tanácsadói, pénzelői, stratégái és felépítői azt a tanácsot adták neki, hogy a gyermekvédelem ügye, a pedofilbotrány és a kegyelmi botrány a Fidesz és szavazóbázisának „szíve közepe”, azt folytatni kell, bármi áron.

„A pszichopata gazember hamar be is jelentette hallgatóságának (nagyjából ezer fő), hogy majd ő megvédi a gyerekeket, és fel fognak állítani egy gyors reagálású rendőri egységet az ilyen ügyek kezelésére. Hát ez remek! Idézzük csak fel Varga Judit interjújának vonatkozó részletét: A gyerek telefonját vette el, és azt mondta a telefonban, hogy a mama tönkretette a papát, úgyhogy a papa most mindannyiunkat börtönbe fog juttatni, titeket pedig intézetben fognak nevelni. A gyerekek teljesen megrémültek” – fogalmazott Bayer, aki természetesen ismét kritikátlanul Szentírásnak tartja az elhíresült, Hajdú Péter által készített Varga Judit-interjú minden mondatát.

Magyart egy narcisztikus pszichopatának tartja, aki már annyira „hülye”, hogy lemondásra szólítja fel a kormányt. És Bayer szerint abban reménykedik, hogy ettől a kormány majd megrettenve lemond. Zárásként megígéri, hogy „És nem így lesz”.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Bayer baszki rossz emberrel kezdtél ki. Mert ha Magyar beléd áll még az is kiderül rólad amit te már elfelejtettél magadról. Amúgy is kussolhatnál. Azt hiszed, hogy neked mindent lehet te mocskos szájú, mert van egy 5. sz. tagkönyved és a seggnyaló slepphez tartozol?
Lakásod, feleséged vérplazma biznisze?? Nem lenne jobb ha kussolnál? Szerintem igen.
Amúgy Magyar tőletek jött ez igaz, de még arra se vagy méltó, hogy beléd törölje a sáros lábát annyira aljas rohadék vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Menőmanó
A meleggulyás szerint fideszes újságírónak lenni önmagában morális fölényt jelent.

Igaz, a morális érzékük legalább annyira van a béka segge alatt, mint az "újságírásuk".
Az, hogy ők ilyen alpári, kocsmai stílusban védelmezhetik orbánt meg a fideszt, az valahol orbánt is minősíti.
Horizont
@Maccska: 10: 28
Te rohadék szar szemétláda, pénzért segget nyaló buta tájékozatlan faszparaszt.
Anyád volt a munkásőrkurva, te barom meg a nejed. Mit képzelsz te magadról vén kretén fasz?? Kopjál le rólam, kerüljél ki, mert még kijárom, hogy végleg kitiltsanak innen.
Nem volt elég, hogy minden előző kommentedet törölték???
Nem én voltam, de megköszönöm akárki volt.
Billibácsi
A te "kultúrális" színvonalad jellemző a pártodra is!
Billibácsi
A fotódat látva tasnádi péter jutott az eszembe.
jáger laszló
Ismét betört a kultúra Magyar Nemzethez!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Loksmith
gyakran arrogáns, agresszív, kritikára durván reagál. „Emberi és társas kapcsolataiban is gyakran viselkedik ellenségesen, zsarnokként, illetve jellemző rá a bosszúálló és a manipulatív viselkedés, az empátia hiánya, valamint a felelősség másokra hárítása és mások hibáztatása. Jellemzően saját tehetségét és eredményét eltúlozza, valamint környezetétől irreális mértékű elismerést és csodálatot vár el” TÖKÉLETESEN jellemzi önmagát. Amúgy a pulcsit így a buzeránsok hordják, tudja NER társa mondta. ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.