A kormánypártok főpolgármester-jelöltje teleszórta az erről szóló reklámfilmjével a közösségi oldalakat.

Egy Karácsony Gergelyhez hasonló emberrel nem randevúzna – ezzel viccelődött nemrég Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nemrég a kormánypárti megmondóember, Bayer Zsolt műsorában. Ezt a részt annyira szellemesnek gondolhatták Szentkirályiék, hogy az ebből készült rövid videót fizetett hirdetésben reklámozzák Facebookon és Instagramon is, és már több százezer forintot költött el rá a Fidesz április 26. óta – vette észre a Magyar Hang.

Százezreket szór el arra Szentkirályi Alexandra, hogy elárulja a fővárosiaknak, férjes asszonyként nem randevúzik Karácsony Gergellyel

Szentkirályi Alexandra nem randevúzna Karácsony Gergellyel, igaz, a főpolgármester egyszer sem hívta őt erre    Fotó: Hír TV

A videónak azt a címet adták, hogy „ilyen Karácsony Gergely karaktere”. Ebben Szentkirályi egészen pontosan úgy fogalmaz: „nekem olyan érzésem van mindig vele kapcsolatban, mint hogyha az ember elmegy egy ilyen emberrel mondjuk egy randevúra – én egy ilyen emberrel hozzáteszem, soha nem mennék el randevúra, elnézést kérek – és amikor hozzák a cechet, hozzák a számlát, akkor neki hirtelen ki kell menni a mosdóba. (...) Valahogy ilyen a karakter” – fejtette ki a műsorban.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
"Százezreket szór el arra Szentkirályi Alexandra, hogy elárulja a fővárosiaknak, férjes asszonyként nem randevúzik Karácsony Gergellyel"

Na, akkor azt is büfizd fel, te liba, hogy férjezettként kivel randiznál?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Ha jól emlékszem már felvetődött,hogy nem kellene elmenni szavazni az ellenzéknek!Ugyanis az eredmény már a számítógépeken van!A muszka haverok megírták a forgató könyvet a vér-eredménnyel!
Billibácsi
Szeleburdi leányka! Nincs helyed a politikában!
Eladott Ország
Közmunkaprogram 2024. Megfelelő ember a megfelelő helyen. Hiába, aki mindenhez is ért, akárcsak a királya! Férfinek született, nőként próbál viselkedni, valahogy egyik szerepben se hihető. HITELTELEN❗Elöbb utóbb mindenki rájön mire hivatott, hogy tud hasznára lenni a társadalomnak támogatnám, hogy minden politikus fogadjon örökbe egy közterületet. Micsoda színészi alakítás.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/440974007_850696680202533_8829894406896638515_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=luW3Dc-Yfg4Q7kNvgEx89Uo&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCD-Ok8gdkmP9TVwPtSOStgXz97FCfYPEwkZrQQtePvCQ&oe=6635C362
Yoda69
@Géza: Te mar csak tudod sikari. Evekig szptad dubrincs kollegat.
Géza
@Yoda69: Erőlködj csak proli! Őmlik a trágya a szádból.
jáger laszló
Végre
ezt is +tudtuk!?
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.