A kormánypártok főpolgármester-jelöltje teleszórta az erről szóló reklámfilmjével a közösségi oldalakat.

Egy Karácsony Gergelyhez hasonló emberrel nem randevúzna – ezzel viccelődött nemrég Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nemrég a kormánypárti megmondóember, Bayer Zsolt műsorában. Ezt a részt annyira szellemesnek gondolhatták Szentkirályiék, hogy az ebből készült rövid videót fizetett hirdetésben reklámozzák Facebookon és Instagramon is, és már több százezer forintot költött el rá a Fidesz április 26. óta – vette észre a Magyar Hang.

Százezreket szór el arra Szentkirályi Alexandra, hogy elárulja a fővárosiaknak, férjes asszonyként nem randevúzik Karácsony Gergellyel

Szentkirályi Alexandra nem randevúzna Karácsony Gergellyel, igaz, a főpolgármester egyszer sem hívta őt erre    Fotó: Hír TV

A videónak azt a címet adták, hogy „ilyen Karácsony Gergely karaktere”. Ebben Szentkirályi egészen pontosan úgy fogalmaz: „nekem olyan érzésem van mindig vele kapcsolatban, mint hogyha az ember elmegy egy ilyen emberrel mondjuk egy randevúra – én egy ilyen emberrel hozzáteszem, soha nem mennék el randevúra, elnézést kérek – és amikor hozzák a cechet, hozzák a számlát, akkor neki hirtelen ki kell menni a mosdóba. (...) Valahogy ilyen a karakter” – fejtette ki a műsorban.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
"Százezreket szór el arra Szentkirályi Alexandra, hogy elárulja a fővárosiaknak, férjes asszonyként nem randevúzik Karácsony Gergellyel"

Na, akkor azt is büfizd fel, te liba, hogy férjezettként kivel randiznál?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cherry
Isten ments ettől az OV rib@nctól,,
Cherry
Hát téged kedves még egy férfi sem fizetne ki a s@rkon,,,
csak úgy....
ennak a tyúknak az eredeti színe a szöke lehet!
Eladott Ország
Orbán szerint Szentkirályi Alexandra csinálni akar valamit. Tudjuk mit akar csinálni. B...ni akar és tartalmat tolni. Orbán "jól halad, néztem a számokat" Az inflációs számokat nézi miniszterelnök úr?! A vérnyomásmérőt most nem is említeném...
youtu.be/GXmfLPYqthU
Eladott Ország
Nem értem mi szükség erre, köztudottan milliárdokat lop a férjével, erre egy kifőzdében pózol! A Felixben nem volt asztal? Meg kell mutatni a jobbágyoknak, hogy ők nem az elit része. A drága Szandránk leutazott vidékre is…
twitter.com/Gazsi63/status/1784052605175394485/photo/1
Szentkirályi Alexandra. "Nem adhatok mást, csak mi lényegem." Madách I.: Az Ember Tragédiája, Első Szin. A fidelitász picsa hozzáment a századvéges öreg főnökéhez, majd beindult a karrierje. Alexandrában kinek a f@szát kell tisztelni? A teljes fidess frakcióét? Szalay-Bobrovniczky Kristófné Szentkirályi Alexandra, csak azért nem ezt a nevet választotta, mert nem tudta volna leírni. Tiborcz írhatna egy könyvet hogyan kell ügyesen fát lopni... πcsába. Hány apától van enmnyi eszed?
uploads.disquscdn.com/images/3c6e984c7be4b40c45224ca407636357b374beb811ab145440a9bbb92da22b2f.jpg?w=800&h=599
Sakk Matt
"Százezreket szór el arra Szentkirályi Alexandra, hogy elárulja a fővárosiaknak, férjes asszonyként nem randevúzik Karácsony Gergellyel"

Na, akkor azt is büfizd fel, te liba, hogy férjezettként kivel randiznál?!
vacsi
Igen, ez egy idióta nő, de a firkász vajon mi?! Egyáltalán, Karácsony Gergely akarna vele randizni?! Nem hiszem...
simmering73
Ez a nő egy tragédia. Mint az őt futtató fidesz.
sokanvagyunk
Férjezett asszonyként nem kéne talán tereken utcákon meg ki tudja hol hirdetnie magát.
Nessy
@simmering73: Tragédia? Nézd komédiának! Mondá Lucifer!
Yoda69
Persze ez a luvnya is csak a penzre hajt, mint vajna timi.
Géza
Nekem gyanús, hogy Karácsony inkább a férfiakhoz vonzódik!
CsipkeRózsa
A határra meg tudta hívni a társnak valót.

Egyébként, nem randevúra kell készülnie, hanem egy jelőlti vitára.
colibri
Hülye liba... legalább a saját pénzét szórná a hülye szórakozására!
balos
@colibri: Azt a pénzt nem azért "kaparta" össze a nyelvével!Kell a babaváró hitelhez!Bár ennek inkább kakája lenne ahogy nyomja a nemzethy gittet!
balos
Ha jól emlékszem már felvetődött,hogy nem kellene elmenni szavazni az ellenzéknek!Ugyanis az eredmény már a számítógépeken van!A muszka haverok megírták a forgató könyvet a vér-eredménnyel!
Billibácsi
Szeleburdi leányka! Nincs helyed a politikában!
Eladott Ország
Közmunkaprogram 2024. Megfelelő ember a megfelelő helyen. Hiába, aki mindenhez is ért, akárcsak a királya! Férfinek született, nőként próbál viselkedni, valahogy egyik szerepben se hihető. HITELTELEN❗Elöbb utóbb mindenki rájön mire hivatott, hogy tud hasznára lenni a társadalomnak támogatnám, hogy minden politikus fogadjon örökbe egy közterületet. Micsoda színészi alakítás.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/440974007_850696680202533_8829894406896638515_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=luW3Dc-Yfg4Q7kNvgEx89Uo&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCD-Ok8gdkmP9TVwPtSOStgXz97FCfYPEwkZrQQtePvCQ&oe=6635C362
Yoda69
@Géza: Te mar csak tudod sikari. Evekig szptad dubrincs kollegat.
Géza
@Yoda69: Erőlködj csak proli! Őmlik a trágya a szádból.
jáger laszló
Végre
ezt is +tudtuk!?
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.