Szentkirályi Alexandra a Blikk talk! vendége volt, ahol többek között Gyurcsány Ferencről és Karácsony Gergelyről is elmondta a véleményét.

Szentkirályi Alexandra véleménye Gyurcsány Ferencről és Karácsony Gergelyről – "Rémálom mind a két ember"

Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra

A főpolgármester-jelölt beszélt még az esélyeiről, de arról, miért szállt be a politikába – közölte a blikk.hu.

Arra a kérdésre, hogy amikor éjszakánként fel-felriad álmából, akkor a Karácsony és a Gyurcsány szavakra riad-e fel, Szentkirályi elmondta:

Szerencsére nem álmodok se Karácsony Gergellyel, se Gyurcsány Ferenccel, de az kétségtelen, hogy szerintem rémálom mind a két ember és az, amit most Budapesttel csinálnak.

Ennek ellenére várna egy olyan vitát, ahol Gyurcsány Ferenccel lehet beszélgetni, vitatkozni, mert szerinte teljesen egyértelmű, hogy nem Karácsony Gergely az, aki Budapestet vezeti. "Lehet, hogy ő van a kirakatban, de egészen biztos, hogy mögötte Gyurcsány Ferenc áll. Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, hogy Gyurcsány ül a kormánynál, Karácsony Gergely meg a hátsó gyerekülésben pislog közben kifelé. Elég csak megnézni, kikkel rakta tele a városházát, akkor mindenkinek összeáll a képlet" – közölte Szentkirályi.

Arról is beszélt, hogy szerinte mit rontott el Karácsony:

A történelmi bűne az, hogy bevitte magával, a hátán Gyurcsány Ferencet a fővárosba. Miután lezártuk a Gyurcsány vezette rendkívül kudarcos időszakot, 2019-ben Budapestre újra visszatért a Gyurcsány-korszak. Ott van a BKK igazgatósága élén egy volt Gyurcsány-miniszter, sőt, még Gyurcsány testőrének is találtak állást. Azon sem lepődnék meg, ha a fodrászának és a bejárónőjének is valami nagy cég lenne a feneke alatt

- magyarázta, de azt is kiemelte, hogy

azt gondolom, Karácsony Gergelynek a budapestiek adtak egy esélyt, de ő gyakorlatilag a választók arcába hazudott. Ha valaki egyszer visszaél a választók bizalmával, az nem érdemel még egy esélyt.

Szentkirályi azt is bevallotta, hogy Gyurcsány Ferenc miatt lépett politikai pályára.

Azért léptem be 2005-ben a Fidelitasba, mert szembe jött velem a valóság. Rájöttem, hogy én nem szeretnék olyan országban élni, ahol azt mondják az embereknek, hogy „ha nem tetszik, akkor el lehet innen menni”. Nem a politikai pályafutásomat indította be Gyurcsány Ferenc szerencsére, hanem az indíttatásomat adta meg ahhoz, hogy én ne akarjam a hazámat egy ilyen ember kezébe tenni.

Forrás: blikk.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez a nő legalább utána nézne utána mire mondta Gyurcsány el lehet menni, mert a fidesz miatt 140000 kértek letelepedési engedélyt Angliába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@Dr. Proktor: Nincs randa nő, csak kevés rum!
Eladott Ország
Szavazzatok Boborjánszkiné Szandikára, a fegyvergyárosné és kaszinókirályné milliárdos oligarchinára! Csak a fizess’! Van még mit ellopni! Tiktoktyúk egyébként alkotott már valami maradandót életében? Legalább bubis Szandinak lesz elég ideje kaszálni Karácsonyig. Vitézy meg jelölje ki a helyszíneket, nehogy újabb méhlegelőt irtson ki!
vitriol
Nem ez az ami az emberek érdeklődésére számot tarthatna, hanem ennek a fordítottja: vagyis az említett urak véleménye a legbutább fideszes némberről.
Eladott Ország
Orbán szerint Szentkirályi Alexandra csinálni akar valamit. Tudjuk mit akar csinálni. B...ni akar és tartalmat tolni. Orbán "jól halad, néztem a számokat" Az inflációs számokat nézi miniszterelnök úr?! A vérnyomásmérőt most nem is említeném.
youtu.be/GXmfLPYqthU
jesz
Fegyver és repülőgyáros, kaszinótulajdonos feleségnek könnyű...napersze a fidesz ott van mögötte háttértüzérségnek...így bármit mondhat.
balos
@Pusztai: Tudod én nem azt nézem,hogy milyen ronda,hanem milyen szart képes felöklendezni 1 celeb kurva!A fideSSes kitartott pichánál már nincs rosszabb,de tud azért még lejjebb is menni a fekában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.