Hosszú interjúban beszélt az építési és közlekedési miniszter a kínai kapcsolat fontosságáról, az ukrajnai háborúról, a vasút- és autópályaépítkezésekről, az elmúlt tíz év előkészítetlen és átgondolatlan állami beruházásairól, de új nevet adott a rákosrendezői fejlesztésnek is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
viszonylag olcsón jutunk hozzá a csúcstechnológiához.???
Egyrészt; világcsúcs a drágasága a szerb résznek több mint a duplájába fáj,
másfelől; ebben csak az csúcs, hogy a 2000-es évek 3. évtizede közepén, még valaki ilyen elavult szart épít!! =))
Menőmanó
Igaz, hogy 2000 év alatt térülne meg, ha addigra szét nem rohadna, de a tolvajgeciknek megéri, mert ebből is ki tudják venni az alkotmányos költséget, és csak ez számít.
RonaGyuri
@Menőmanó: keményen benne van a hatása abban, hogy Lölö 1,5szersére növelte a vagyonukat! =))
Yoda69
Milyen csucstechnologiarol vizionalsz luzer? A kinaiak egy levetett rendszert hoznak ide, amit lecsereltek a bulett-train rendszerukre.
balos
@RonaGyuri: Azért ez a fasz-bunkó jól jár viheti a föld alá a lopott pénzünket is?Na ná!Olyan bunkó,hogy még hisz a feltámadásban is!Persze van még pár száz ilyen féreg,de ha megbukik a tömeggyilkos rendszara,biztos nem mennek tekes nélkül az utcára!Nem mintha a tekes olyan golyóálló lenne!A ficón már gyakorolnak a fijug!Igaz kicsit öregecske,de azért megtalálta a célját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.