A miniszterelnök a Margitszigeten szól majd a menet résztvevőihez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
ORBÁN ne a békemenetnek adja a pénzt. Hanem az Egészségügynek!!!
Micsoda dolog, hogy ma már csak december hónapra van időpont egy urológia vizsgálatra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
Beszédet? Minek? Kinek? Elég ha béget,már azt is ünnepelni fogják
colibri
Hahaha, de gyorsan változtatnak /vagy csak hazudoznak. Amikor bejelentették, hogy részt vesz, még azt írták, hogy nem mond beszédet.
Őrnagy
@Nessy: Nekem sok mindenben más a véleményem, mint a FIDESZ-MSZMP utódpárti kormányunké, és engem is zavar, hogy az elvakult USA pártiak (és az elvakult oroszfóbiások) ettől fideszesnek, meg putyinistának titulálnak! És csak azért, mert az ukrán nácikat se szeretem, bárki háborúpártinak hinne. Az élet ma se lett egyszerűbb mint 70 évvel ezelőtt volt, ezzel együtt kell tudni élni.
Peller Anikó
@elvakult oroszpárti: Valóban sok mindenben más a véleményed, mert te sokkal hülyébb vagy mint egy átlag román, te kis USA fóbiás. De legalább nem szégyelled.
balos
@Peller Anikó: Ezek?Már a szüleik is az uruk szarán "szocializálódtak"!Nincs az a szar amit ha nemzethy segg tolta,ne fogyasztanák el némi turulos borssal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.