Vlagyimir Putyin felajánlotta, hogy kész lenne tűzszünetet kötni az Ukránokkal, ha Zelenszkij lemondana az oroszok által megszállt területeiről.

Putyin megkapta – Zelenszkij reagált a tűzszünet-ajánlatra

Fotó: AFP

Zelenszkij az Orda nevű kazah lapnak adott interjújában fejtette ki véleményét az ajánlatról.

Nagyon veszélyes lenne számukra most egy tűzszünet. Ugyanis az orosz csapatok pozícióik megerősítésére használnák fel a tűzszünetet. Például a frontra küldenék azokat a harci eszközeiket, amiket eddig az ukrán tüzérség miatt nem tudtak odaszállítani. Zelenszkij szerint a tűzszüneti megállapodásnak csak akkor lenne értelme, ha az orosz csapatok az országhatáron tartózkodnának

- számol be a 444.hu.

Forrás: 444.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A háború lezárása csak úgy oldható meg, ha az oroszok visszatakarodnak a saját korábbi határaik mögé!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@verőce21: Ukrajna uralmát a kommunizmus bukása után a maffiózók és az Oligarchák vették át, 1991-től ezek voltak a folyamatosan stabil hírek a térségből. És ez nem csak Magyarországra jutott el így, mint közvetlen szomszédhoz, mások is így tudják Európában:
Juncker egykori EB elnök (egyértelműen Soroscsicska, és mégis ezt mondta őszinte pillanatában, amikor éppen nem volt "Isiászos"):
telex.hu:
"Jean-Claude Juncker: Ukrajna a társadalom minden szintjén korrupt ország
„Bárki, akinek bármi köze is volt Ukrajnához, az tudja, hogy ez egy olyan ország, amely a társadalom minden szintjén korrupt” – mondta Juncker az Augsburger Allgemeine című lapnak adott, csütörtökön megjelent interjúban. „Az erőfeszítések ellenére nem állnak készen a csatlakozásra, hatalmas belső reformfolyamatokra van szükségük” – folytatta Juncker."
„Nem szabad hamis ígéreteket tenni az ukrán népnek, akik nyakig ülnek a szenvedésben. Nagyon dühös vagyok egyes európai hangok miatt, akik arról próbálják meggyőzni az ukránokat, hogy azonnal tagok lehetnek. Ez sem az EU-nak, sem Ukrajnának nem lenne jó” – mondta Juncker
Pálinkás Pál
igaza van...legyen tűzszünet, ha az oroszok visszaállítják a 2014 előtti állapotokat...
Őrnagy
@Pálinkás Pál Gyagyás: De hiszen pontosan ezért indították meg az oroszok a háborút, hogy visszaállítsák a 2014 előtti (Majdani CIA puccs) előtti állapotokat!
A 2014 előtti állapotokat nem az oroszok nem akarják visszaállítani, hanem az USA és az USA bérenc puccsista Ukrán hatalom.
Toller Béla
@jáger laszló: Érdemes azért belegondolni, értelmesen is ! 1. A Krím nem szerepel a tűzszüneti feltételek között bár tárgyalmi kell majd róla. 2. A két elcsatolt megyével kapcsolatban lehet és kell is tárgyalni, nem kizárt, hogy az önrendelkezés jegyében, megfelelő nemzetközi ellenőrzéssel. 3. A többi határon néhány tíz kilométerről van szó, ami nem lényeges a front szempontjából. Szóval, puttynak meg kellene ezt fontolnia! Ennél csak rosszabb helyzetbe kerülhet !
Nessy
Békét, de ne zsarnok kénytől, Békét csupán a szabadság fölszentelt kezétől!
A Krim annektálását a világ csendben elfogadta, ha Ukrajna bekebelezését is támogatja, naivitás elhinni, hogy Putyin itt meg fog állni! Nem fog! Volt már hasonló eset, nem is olyan régen!
csak úgy....
vajon,hogy reagálna a mostani ,"békeszeretö " sok kulacsos magyar kormányra dobó istván vagy zrinyi ? a magyar politikai erkölcsök piszoku elcigányosodtak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.