A harmadik vitatéma választható, a politikusok a mezőgazdaságról vagy a demokráciáról beszélhetnek, ha úgy ítélik meg, akár vegyíthetik is.

Deutsch Tamás látványosan unta magát – Tóth Imre határozottan feldobta a hangulatot

Fotó: Facebook/Tóth Imre Bruti

A Megoldás Mozgalom szerint önfenntartásra van szükség. Az LMP a külföldieknek, például akkugyári cégeknek kiárusított magyar földről és a kiváló magyar paradicsomról beszélt.

Dobrev Klára ismét Orbánozott, de visszatért Sulyok Tamásra is.

Orbános vagy Orbán nélküli Fidesz, engem nem érdekel, soha nem kötünk velük semilyen alkut, le fogjuk váltani ezt a korrupt rendszert – mondta Dobrev Klára.

A hatalom túlkapásairól beszélt Donáth Anna és felemlegette, hogy igenis volt értelme megakadályozni az uniós pénzek elszórását és a jogállamisági feltételek teljesítéséhez kötni.

Deutsch Tamás látványosan unatkozott, majd elmondta a szokásos monológot: Soros, dollárbaloldal, Brüsszel.

Magyar Péter a lengyelek felemelkedéséről beszélt, bírálta a kormányt, mert szerinte tönkre tette a magyar méhészetet – közölte az mfor.hu.

Az utolsó körben minden résztvevő egy percet kapott, hogy meggyőzze a választókat az elhangzottakról. A zárómondatok sok újat nem tartogattak, Tóth Imre Bruti humorista önmagához hűen zárta a Kutyapárt képviseletét:

És most időjárás Toroczkai Lászlóval.

Forrás: mfor.hu, M1

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Róna Péter volt a legmeggyőzőbb és a legjobban szereplő , mert nem kezdte ki a többi pátot,neki olyan javaslatai voltak amelyeket minden eu-s képviselő a magáévá tehet és amellyel az ország visszanyerheti tekintélyét a többi eu-s országnál.D.Tamás csak a dollár baloldalazott és a sorosozott minden kérdésnél , és azt gondolta biztos, hogy ezzel minden kérdésre a megfelelőt válaszolta.Nagyon butának tűnt a többi szereplő között.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Nyírfa:ma, 07:52 :))+++ Jóreggelt! Az M1 0rbánhívő nézők ebből sajnos semmit sem értettek meg. A vakhívők nem látják, hogy tompika mekkorát égett és leszerepelt. Bruti volt a legjobb, de ezt nem értik se a humort, sem az iróniát!
sokanvagyunk
@Ezodabasz: Humorral és iróniával csak túlélni lehet (sokszor alkalmaztam én is). Kormányozni ezzel? azt még nem próbálta senki.
viccesvigságok
honnan vette elő ezt a félig szalonképes fotót ez az ősmajom ?
Billibácsi
Porcukros tomi unta magát? Én meg őt untam.
viccesvigságok
untatta umtatta tomikát untatta járt nála a cukros bácsi aztán untatta tomikát ummtata lerí hogy belőte magát sokadjára .ílyen kormánytagokkal előbbre jutni ??? az maga a MŰVÉSZET.! !
Nyírfa
@Ezodabasz: május 31. 22.30

Míg érdeklődéssel figyeltem Tompit az m1-en - mint az orvos a betegét - azon gondolkodtam, miért járatja le vele magát a kormány, pont akkor, amikor világrekordot akar felállítani a kampányban. Negativitásban már közelíti Putyin háborúját, az európai civilázióból sikerrel kiírta magát, amire és ahová törekszik Orbán, az elérhetetlen a számára. Nála hitelesebben senki nem tudná megtestesíteni a mondást: sokat akar a szarka, nem bírja a farka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.