A vasárnapi választási eredményektől hangos a média ma is, sokak után Dobrev Klára is megszólalt az elért eredmények kapcsán.

Dobrev Klára: "Az Árnyékkormány munkája a mai nappal eddigi formájában véget ér"

Fotó: Facebook/Dobrev Klára

Dobrev Klára Facebook-oldalán tette közzé véleményét és a választások eredményeiről való beszámolóját.

"A tegnap esti eredményeknek sok tanulsága van, de mindenekelőtt az első szó ismét a köszöneté. Köszönöm azoknak, akik tegnap az erős, szociális Európát és az általam vezetett, közös listát támogatták! A következő öt évben is azon leszünk, hogy Európa minden korábbinál egységesebb és erősebb legyen, erre kértünk felhatalmazást, ez a kötelezettségünk" – fogalmaz posztjában.

Dobrev kiemeli, hogy egyetlen megmaradt Európa-párti, baloldali közösségként új, a korábbiaktól eltérő módszereket is kell keresniük, hogy megszólítsák az "Orbán-rendszerrel szembenálló szavazókat".

Továbbra is hiszem, hogy az emberek hétköznapjaival mit sem foglalkozó jobboldali politika egyetlen alternatívája hosszútávon egy karakteres, baloldali program. Ennek a programnak a kidolgozásáról szólt az Árnyékkormány munkája 2022. szeptembere óta, ezért dolgoztunk együtt több mint ezer szakértővel, ezért jártuk az országot, hogy ez a program minél többekhez eljusson. Az Árnyékkormány munkája a mai nappal eddigi formájában véget ér

- írja, majd hozzáteszi, hogy a továbbiakban is dolgoznak

"maradunk, akik voltunk öt napja, öt hónapja, vagy épp öt éve: elkötelezett szociáldemokraták, európai magyarok. De azért, hogy az a baloldali politika, az a szakpolitikai alternatíva, amit mi képviselünk, a mostaninál nagyobb támogatottságot élvezzen, új megoldásokat, új eszközöket, új utakat kell keresnünk."

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@levarosbukta: Kikből állna az a "normális" ellenzék?
koszpeko
@levarosbukta: ők képvisenek valamit amit végig akarnak csinálni.
A fityfasz fél tőlük.
Az ún. ellenzéki pártok félnek tőlük.
A fityfasznak kedvezve szét akarják verni a D.K.-t.
Ilyen egyszerű.
Hidd el hogy maradnak.
Az álellenzéki fiókpártok üvöltőzhetnek amit akarnak.
NKF
Befejezik a munkát! Eddig mi a sz@rt csináltak az árnyékban?
rokker33
@KisTehen: árnyékkormány bukta az megvolt Orbán kiütéssel győzött :)
KisGenyo2
Klári, az a baj, hogy a Feri elképzeléseit már szoptuk eleget élesben. Az erre szervezett "árnyék" a kutyának sem kellett.
simmering73
Dobrev Klára első nyilatkozata kiváló volt, érett és felnőtt, méltósággal teli, és a legjobb döntés az volt, hogy az Amerikai Népszava által az első perctől élesen bírált, pótcselekvést és hamisságot tükröző hazug árnyékkormányt megszüntette. Ezek épp azok, amire nincs szükség, amitől mindenkinek felfordul a gyomra. Tessék normálisnak lenni.

Magyar terve a baloldal és az igazi ellenzék teljes megsemmisítése. A DK felelőssége nagy, feladatuk szép és nemes, ha képesek átlépni saját árnyékukat és felnőni a feladathoz. Most a látszat az, hogy Magyar legyőzte őket, de a valóság az, hogy ez egy korlátolt ripacs, s ha vele szemben a normalitást képviselik, Magyarnak esélye nincs, mert egy szörnyeteg.

A DK-nak ki kell lépnie eddigi keretei közül, meg kell most találnia azokat, akik érzik azt a veszélyt, amit Magyar jelent, aki átmenti a Fideszt és újabb diktatúrával váltaná Orbánt. Most sokan képesek összefogni, beszállni, az erőket egyesíteni, ha nem félnek befogadni őket, s ha nem riasztják el őket. Most mindenkire szükség van.
nepszava.us/megtortent-az-elso-jo-lepes-feloszlattak-az-arnyekkormanyt/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.