Bár az ügyészség elutasította Dobrev Klára hivatali visszaélés, csalás és más bűncselekmények miatt, Sulyok Tamás köztársasági elnököt érintően tett feljelentését, Dobrev Klára nem adja fel. Így reagált a DK elnöke.

Dobrevet elutasították, mégis tovább üti a vasat – Így reagált az ügyészség döntésére

Fotó: Facebook/Dobrev Klára

Ahogy arról korábban írtunk, az ügyészség elutasította Dobrev Klára Sulyok Tamást illető vádjait.

"A Dobrev Klára beadványában sérelmezett mezőgazdasági földterületeket érintő szerződéskötésekkel összefüggésben esetlegesen felmerülő cselekmények elévülés miatt nyomozás keretében nem vizsgálhatók, a feljelentés elutasítása mellett az ügyészség közérdekvédelmi szakága vizsgálja, hogy szükséges-e, illetve lehetséges-e magánjogi intézkedést tenni e tárgyban" – áll a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) közleményében.

Dobrev Klára Facebook-oldalán így reagált az elutasításra:

"A Sulyok Tamás ügyében hozott ügyészségi határozat értelmében még Polt Péter sem tudta megakadályozni, hogy eljárások induljanak a köztársasági elnök által törvénytelenül, pénzért, külföldieknek átjátszott földek visszaszerzése ügyében. Bűnei olyan súlyosak, hogy még a fideszes ügyészség sem tudta őt tisztára mosni."

Bár Polt Péter az általam tett büntetőfeljelentéseket jó fideszes pártkatonaként elutasította – amit természetesen meg fogok támadni –, de azt még ő sem tudta megakadályozni, hogy az ügyészségnek vizsgálódnia kelljen a átjátszott földek kapcsán. A döntés alapján az ügyészség közérdekvédelmi szakága fog vizsgálatot indítani az ügyben

- írja Dobrev, és hangsúlyozza:

"A Demokratikus Koalíció szerint hazánk köztársasági elnöke nem lehet olyan ember, aki törvénytelenül, pénzért, külföldieknek játszott át magyar termőföldeket. Aki bármikor életében súlyos bűncselekmények sorát követte el, az nem lehet Magyarország államfője, a nemzet első polgára, a nemzet egységének megtestesítője. Ha 5 éve, ha 10 éve, ha 20 éve, ha 30 éve követte el, teljesen mindegy."

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
Börtön érett ez a Klára a terrorista férjével együtt.
Gaz
Szellemi fogyatékos libsik!!! :DDDDDDDDDDDDDDD
Őrnagy
A tömeggyilkosságok soha nem évülnek el! Klárika nagyapja tömeggyilkosságának az ügyét is ki kellene már törvényesen vizsgálni, mert az a tény, hogy a tömeggyilkos nagyapa ágyban, párnák között halt meg, nem mentette fel a tömeggyilkost még a halála által se az általa elkövetett bűnök alól!
Őrnagy
@KisTehen: Ez már kemény vasbeton falnak tűnik egy vak lóval!
Őrnagy
@KisTehen: Amúgy bármilyen is volt a Sulyok ügyvéd korában, és bármit is írt alá, az a tevékenység messze eltörpül amellett, amiket Göncz Árpád csinált az ÁVH és a katonai titkosszolgálat alkalmazásában, aminek az iratait saját maga titkosított 1990-ben 85 évre, majd olyan gyilkosnak adott kegyelmet, aki szabadlábra kerülve újra gyilkolt, és ezek senkit nem zavartak, és senkit nem is zavarnak a mai napig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.