A 444-en Gyurcsány Ferencről jelent meg egy véleménycikk, amely annyira kiborította a Demokratikus Koalíció holdudvarát, hogy a 444-előfizetések lemondására szólították fel olvasóikat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A főnököt nem lehet kritizálni sem a maffiánál, sem a kék fidesznél!
mackoka46
Az ellenzéki sajtó is pocskondiázza az ellenzéket, a választási kudarcért felelősségre vonva. Nem veszik tudomásul azt az aprócska tényt, hogy az országban teljesen kiépült a diktatúra, ezt a maffia rezsimet választással legyőzni nem lehet.
Orbánc bandája mindent magához ragadt. Lehetetlen ilyen feltételekkel választást nyerni. Az ellenzéki sajtónak pedig a hírekben minden nap az ellopott vagyon felsorolásával kellene kezdeni a híradót, egészen addig míg vissza nem szolgáltatják. Nem is beszélnek Hatvanpusztáról, én az atv-ben egy szót nem hallottam róla. Hol van itt a pártatlan hírszolgáltatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.