Tovább dagad a Spar és a magyar kormány közötti botrány, Hans K. Reisch, az osztrák Spar Csoport vezérigazgatója Brüsszelhez fordult segítségért.

Brüsszel is beszállhat a Spar kontra magyar állam botrányba? Tovább dagad a balhé

Fotó: freepik.com

Ahogy arról már korábban is többször írtunk, Hans K. Reisch még márciusban fogalmazta meg kritikáit a magyar különadókkal szemben, majd azt állította, hogy a kormány részesedést akart a boltláncból. A Pénzcentrum információi szerint most újabb fordulatot vett a történet: Hans K. Reisch Brüsszelben egyeztetett a magyar szabályozás megtámadásáról.

Múlt hét pénteken az Európai Bizottság alelnökével, Margrethe Vestagerrel egyeztetett a kockázatokról, amelyet a magyar kiskereskedelmi piac leszabályozása jelent a szabad versenyre. Margrethe Vestagerrel X-en posztolt arról, hogy Hans K. Reisch, a SPAR Österreich vezérigazgatójával azokról a lehetséges kockázatokról egyeztetett, amelyek a magyar piacon a versenyt fenyegetik.

Margrethe Vestager az X-en közzétett bejegyzésében azt írta az egyeztetést követően, hogy minden vállalkozásnak egyenlő feltételek járnak, még Magyarországon is:

Forrás: penzcentrum.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
Nem hinném, hogy a vezérigazgató hazudna! Miért tenné? Szerintem nagyon is igaz lehet, hogy ez a sunyi társaság bepróbálkozott! Simán kinézem belőlük, egyéb aljasságokkal egyetemben.
namihami
Úgy járt a Füstös, mint a kiskutya! Beleverték az orrát a sz@rba, mert eltévesztette a címzést!
Ezt a hazai szereplőkkel (sima erőfölénnyel) megteheti, ott nem a hazai ""igazságosztói"" döntenek! A buta, gőgös és elbizakodott parasztja nem figyelt, rosszul mérte fel az erőviszonyokat---most és ezekre ráb@szott!
KisTehen
@Billibácsi: mert libsi ... a libsik alapból hazudnak
jesz
Majd kicsit csűrik-csavarják, és kiderül, csak a bírság befizetésére kell néhány száz milliárd..-nem csak a spartól, hanem ettől is, attól is...

bírság pipa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.