2019-ben kezdték meg Szolnokon a Tiszaligeti Strandfürdő felújítását, ám az idén nyáron sem fogja megnyitni a kapuit. Eddig 10,5 milliárd forint kormányzati támogatást vertek el rá, de eredmény még nincs.

Már elvertek rá 10 milliárdot, de még mindig nincs kész a strand

Fotó: 123rf.com

Várhatóan ezen a nyáron sem nyitják meg Szolnokon a Tiszaligeti Strandfürdőt, amelynek még 2019-ben kezdték meg a felújítását, és eddig a hivatalos nyilatkozatok alapján 10,5 milliárdot költöttek rá – írja a Telex.

A lap információi szerint az eredeti tervek 2018 őszi bejelentése szerint 20 hónap alatt, 2021 nyarára kellett volna elkészülnie a fürdőnek (az azóta többször módosított) Modern városok program keretében, összesen 7,7 milliárd forint kormányzati támogatásból. Szalay Ferenc polgármester az önkormányzati tulajdonú strandfürdő felújítása-bővítése céljára már 2020-ban újabb 2,3 milliárd forint állami támogatást kért és kapott, de még most sem tudni, mikor lesz készen a beruházás.

A strandra jelenleg belépni tilos. Az őrbódéban figyel a portás, az építési területet kerítés veszi körül, amin műanyag háló akadályozza, hogy benézzenek az arra járók.

Forrás: telex.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez is mutatja, hogy leváltották a fideszes pm.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
@Géza: Nem járnak úszni! Max. otthon zuhanyzik...
jancsipapa
@RonaGyuri: Így bizony! Nem " leköszönt " , lecserélték...
RonaGyuri
@jancsipapa: lecserélték??? mármint a választók, mert nagyot bukott!! =))
Géza
@FLETÓ: A zuhanyzást is kétlem!
CsipkeRózsa
"A zsinagóga a magyarországi zsidóság fontos jelképe, továbbá Budapest jelentős idegenforgalmi látványossága. A főváros kulturális életében is aktív szerepet tölt be, ugyanis helyet ad komolyzenei hangversenyeknek, különböző fesztiválok helyszínéül szolgál; falai közt gyakran hangzanak fel orgonakoncertek, illetve kántorfellépések."

"1. Az állami hozzájárulás mellett az Emánuel Alapítvány és más magánadományozók is jelentős összegekkel támogatják a projektet1."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.