Magyar Péter agresszívan lépett fel vele szemben és megpróbálta szexre kényszeríteni – ezt egy nő állítja. Magyar Péter, a Tisza párt vezetője, EP-képviselő a leghatározottabban visszautasította az állításokat, azt írja: hazugság a nő minden szava, és lefizették. 

A nő az Index beszámolója szerint azt állította a Facebookon: az egyik társkereső oldalon találkozott a Tisza párt alelnökével, majd úgy fogalmazott: "kezdődik a versekkel, a szép szavakkal, vallomásokkal, majd pedig jön a hullámvasút: megalázás-bocsánatkérés-magyarázkodás, aztán ugyanez újra, újra és újra."

Az előzmény, hogy Ádám Laura a Tényeknek beszélt arról, hogy mit élt át Magyar Péterrel. Pár nappal a nagy port kavart tinidiszkós botránya után Magyar Péterről újabb megdöbbentő dolgok derültek ki – írta a Tények. A Facebook-on egy rejtélyes posztban parancsolt megálljt egy nő Magyarnak, akivel szintén erőszakoskodott. A Tények megtalálta a poszt íróját, aki egy exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar mellett.

Magyar Péter Facebook oldalán közleményben cáfolta a híresztelést. Mint írta: Először azzal hazudják tele a sajtót, hogy fiatalkorúakat zaklattam egy olyan szórakozóhelyen, ahova egyébként 18 év alattiak be sem tehetik a lábukat. Az sem érdekli őket, hogy egy jó hangulatú táncon kívül semmi nem történt az egyetemisták és köztem.

Az EP-képviselő szerinte a kormányzati propaganda lefizette azt a nőt, aki most jelentkezett a médiában. A leírtakat pedig tagadta:  

most megfizetnek egy hölgyet, aki előad egy újabb mesét arról, hogy vele is erőszakoskodtam. Amiből megint egy szó sem igaz. Olyan mondatokat adnak a számba, amiket én soha senkinek nem írtam és mondtam. Egy nap után kiderült a hölgyről, hogy fideszes önkormányzati jelölt volt…

Majd így folytatta: "Közben hetek óta azzal fenyegetnek, hogy kompromittáló fényképeket hoznak nyilvánosságra, nem csak rólam, hanem a volt barátnőmről. Többek között olyan – egyébként vállalható – régi fotókat, amiket én soha senkinek nem küldtem el és ráadásul már hónapokkal ezelőtt töröltem a telefonomról. Ebből egyértelműen következik, hogy a titkosszolgálat segítségével korábban is feltörték a telefonomat és mindenféle bírói engedély nélkül arról adatokat tulajdonítottak el. (...)"

"Mindenközben egyetlen egy szakmai, politikai, jogi kritikákra sem válaszoltok sem a kampányban, sem azóta. Semmi más fegyveretek nincs, mint aljas, hazug bűncselekményekkel lejáratni a politikai ellenfeleteket. Pont, mint Oroszországban" -  tette hozzá.

Szexbotránnyal vádolnak egy magyar EP-képviselőt, aki tagad mindent  Magyar Péter Fotó: Facebook

"Pártállástól függetlenül az a kérésem minden jóérzésű magyar ember felé, hogy ne higgyenek el egyetlen szót se a minden erkölcsi határt átlépő maffia hazugságaiból" – fogalmazott az EP-képviselő, aki fontosnak tartotta megjegyezni: a magánéletével kapcsolatos hazugságokra a továbbiakban nem reagál.

És a magam részéről továbbra sem fogok foglalkozni a fideszes politikusok magánéletével. Minden erőmmel a hazánk előtt tornyosuló problémák és feladatok megoldására koncentrálok.

- tette hozzá. 

Forrás: Index, Facebook

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ezt csinálták Vonával akit lebuziztak, MZP-vel meg a feleségével akit gyerekgyilkosnak kiabáltak ki, Gyurcsánnyal, Juhász Péterrel stb. stb. Én egy szavát nem hiszem el ennek a rohadék ingyenélő bandának, akik Rogán csecsén lógnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tényszeű
@Yoda69: Ha így folytatja a ner nem lesz más választása Magyarnak , minden városba egyszerre utcára kell hívni az embereket és felszólítani a " kormányt " , hogy még békésen leléphet adni nekik pár órát ha nem , meg mindenhol meg kell indulni ellenük !
Eladott Ország
A román tolvajcigány által fizetett szennylap szerint!
NKF
Hát nem tudom! De Buli Peti szerintem nem egy "igazmondó Tóbiás"!
Kapanyél
@NKF: Hiába no, a gyök(NER)eit nem hazudtolja meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.