Republikánus szavazóként azonosították azt a férfit, aki július 13-án rálőtt egy választási gyűlése közben Donald Trump elnökjelöltre. A támadót megölték, s azóta közölték, hogy ki volt. Joe Biden amerikai elnök felhívta Trumpot.

Mit arról hírt adtunk, az amerikai Pennysylvania állambeli Butlerben beszélt éppen választási gyűlésén Donald Trump republikánus elnökjelölt, amikor egyszercsak lövés dördült, golyó találta el a jobb fülét.

Mindez a beszéd hatodik percében történt, Trump a füléhez kapott, majd emberei a földre vitték. Sérülése ellenére jól van, elhagyhatta a kórházat, a támadásban azonban meghalt egy néző és ketten is súlyosan megsérültek.

Ő lőtt rá Donald Trumpra – mindössze 20 éves volt

Megnevezték Donald Trump támadóját – Fotó: Rebecce Droke/AFP

A titkosszolgálat közölte: a támadót – aki egy épület tetejéről tüzelt és több lövést is leadott – megölték, az FBI azonban most meg is nevezte, ki volt az: a mindössze 20 éves Thomas Matthew Crooks, akit republikánus szavazóként azonosítottak – tudatta a 24.hu.

Joe Biden elnök az eseményt követően azonnal kijelentette, az erőszakot elítéli, és az amerikaiak nem lehetnek ilyenek. Később telefonon fel is hívta Trumpot, az azonban egyelőre nem derült ki, miről folyt a beszélgetés – írta meg a 24.hu.

A Donald Trump-ot ért támadás kapcsán Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter is megszólalt, amelyről itt írtunk.

Forrás: 24.hu

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@KisTehen: Téged ki a fasz kérdezett, te gyengeelméjű kergemarhakóros. Átoperáltak és Emesének képzeled magad?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@verőce21: 22:28
Szerinted ez a lényeg??? Egy 20 éves bekattant agyú fiatal és amerika tele fegyverekkel.
Elvek miatt??? Na ne má...
csak úgy....
a sok 56 elött született közül, ki nem lött volna szívesen rákosira? a politikai örültektöl ,akiket szintén örültek támogatnak, akik kurva sokan vannak a normális emberekhez képest, hogy lehet másként megszabadulni ?
Géza
Nagyon helyesen lelőtték a merénylőt, mint egy kutyát! Húsz éves volt? Nem érdekel! Csak egy gyilkos, mint a libsi, antifa horda vérgőzös tagjai! A támadó soha nem érdemel kíméletet!
simmering73
@Géza: Mi van retkes Gizi. Te egy hitvány, tetves nyilas, antiszemita geci vagy a legrohadtabb fajtából.
Géza
@simmering73: Ezt annyira megfogtad, hogy még mindig nevetek. Köztudott, hogy az az antiszemita, akit utálnak a zsidók. A nyilas jelzőt pedig minden magyar megkapja tőletek!
Idióta! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.