„Szomorú nap ez Európa számára” – fogalmazott az írást megosztó Orbán Balázs.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
szomorú bizony...mert az a dagadt,retek cigány még mindíg az " unió elnökeként " tetszeleg...ahelyett hogy eszmét cserélne a " kárpátok géniuszávsl " a pokolban...
Pálinkás Pál
szomorú bizony...mert az a dagadt,retek cigány még mindíg az " unió elnökeként " tetszeleg...ahelyett hogy eszmét cserélne a " kárpátok géniuszávsl " a pokolban...
szegfue
Az persze eszébe sem jut O.V-nak, hogy ő követett el hibát ezzel az elfuserált "békemissziójával"?! Itt mindenki hülye, csak O.V. nem, aki egyedül megy szembe a forgalommal.
Nyírfa
Kétszeresen is az:

1. Ekkora szégyen 1945. óta nem érte a magyar népet.
2. Szomorú, hogy Európa demokratikus közössége a tagjai közé fogadott egy beilleszkedni nem tudó, és nem is
akaró népet.

Attól tartok, a konzekvenciát egyharmar csak az unió egyes vezetői fogják levonni.
A magyarok:...ez a kérdőjelek helye.
kereső
Orbán is újabb levelet irt:
A levél részleteiről a Financial Times és a Bild is beszámolt, azt állítólag mindkét lap munkatársa látta. A címzett Charles Michel, az Európai Tanács vezetője, valamint több más vezető EU-politikus.

A Bild szerint Orbán levelének bevezetőjében a magyar kormányfő a megbeszéléseit foglalta össze, majd „néhány megfontolandó javaslat”-ról írt. Az is szerepel benne, hogy szerinte „a katonai konfliktus intenzitása a közeljövőben radikálisan eszkalálódni fog”.

A másfél A4-oldalas levélben Orbán tíz pontot sorol fel a német lap szerint, többek közt arról, hogy az EU-nak újra közvetlen diplomáciai kapcsolatot kell létesítenie Oroszországgal. Továbbá szerinte „magas szintű” tárgyalásokat kell kezdeni Kínával az ukrajnai háború békés megoldása érdekében, és egy békekonferenciára is szükség lenne.

Orbán – a magánbeszélgetéseire hivatkozva – azt is közli, hogy Donald Trump gyorsan béketárgyalásokat fog követelni Oroszország és Ukrajna között, ha megnyeri a novemberi amerikai elnökválasztást. Még a beiktatásáig sem fog várni, azonnal kész lesz békeközvetítőként fellépni, mert erre már megvannak a részletes tervei – írja a magyar miniszterelnök.

A Financial Times hiába kereste a magyar kormányfő hivatalát, illetve Trump illetékes munkatársait, egyik helyen sem reagáltak a levéllel kapcsolatban.

A lap háttérként hozzáteszi, hogy Orbán köztudottan az EU legoroszbarátabb vezetője, a levél több pontja szembe megy a közös uniós állásponttal, ráadásul sok bírálatot kapott ezek miatt a külföldi egyeztetések miatt"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.