A Fidesz új EP-frakciójából több képviselő is ülve maradt az EU himnusza alatt az alakuló ülésen. 

A Gulyás média azt írja: a júniusi európai parlamenti (EP) választások eredménye alapján a héten megkezdte munkáját Strasbourgban az új összetételű Európai Parlament. Az ünnepélyes alakuló ülés napirendje előtt az EP-képviselők a strasbourgi törvényhozás ülésteremben négy művész előadásában meghallgatták az Európai Unió hivatalos himnuszát, Ludwig van Beethoven Örömódáját.

A szavazást megelőzően érdekes incidensre lett figyelmes a Gulyáságyú Média helyszínen tartózkodó forgatócsoportja, melyet videón is megörökítettünk.

Az ülés kezdetén a képviselők meghallgatták az EU himnuszát, ám – ahogy az helyszíni videófelvételeinken is látszik – annak élő megszólaltatása alatt a Fidesz újonnan összekalapált szélsőjobboldali EP-frakciójából, a Patrióták Európáért képviselőcsoportból tüntetőleg ülve maradtak.

A demonstratíve ülve maradók között volt például a Fidesz EP-frakciójában ülő igen különc cseh képviselő, az „Autósok Önmagukért” nevű pártot reprezentáló Filip Turek. Ő közvetlenül a KDNP-s Hölvényi György mellett ül az Európai Parlamentben. Turek azt állítja magáról, hogy eddig már „ezer életet élt”, a férfi náci relikviákat, luxusautókat és lőfegyvereket gyűjt.

Ülve maradták a Geert Wilders-féle szélsőjobboldali holland Szabadságpárt és a szintén szélsőséges Osztrák Szabadságpárt EP-képviselői is.

Ugyanezen eseménysor alatt az egyik magyar fideszes EP-képviselő, Gyürk András karbatett kézzel hallgatta az EU himnuszát – az Európai Parlamentben, európai parlamenti képviselőként.

Gyorshír: A Fidesz-féle Patrióták politikusai egészen meglepőt tettek az Európai Parlamentben

A Patrióták frakció  Fotó: Facebook/ Deutsch Tamás 

Forrás: Gulyásmédia
Fotó: Facebook

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ezt a gyalázatot sem az EP, sem az EB nem tűrheti el. A frakció vezetőjét fel kell szólítani az érintettek azonnali eltávolítására az EP-ből. Neonáciknak nincs helyük az EU-ban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@Dr. Proktor: Gyerekgyilkos. Na ez is ténymegállapítás!
szegfue
@Géza: 12:43 Tudod kérdésre kérdéssel válaszolni számomra azt jelenti, hogy "eltaknyolod" a választ. Szóval Te milyennek látod magad?
És az sem teljesen igaz, hogy csak válaszolni szoktál, eleve a cikkhez is olyanokat irsz "átneveljük a libsiket", meg persze csak ugy általánosságban "primitiv horda", "degenerált gyilkosok". Azt, hogy nem kedvelsz valamit, vagy valakit, azt le lehet irni "kulturált" formában is, vagyis lehet véleményed természetesen, le is irhatod, csak a hogyan nem mindegy. Ez a véleményem, de ugy tünik nincs értelme tovább ragozni, mert nem akarod megérteni. Én meg lyukas vödörrel nem hordok vizet:))
Géza
@szegfue: Tévedsz! Én válaszoltam neked, majd kérdeztelek!
Szóval áhítozol a kultúrált beírások után! Na akkor javaslom, hogy beszélgess el az itt kommentelőkkel, hogy fejezzék be az ocsmánykodást és gyűlölködést! Ahogy említettem, csak azzal beszélek durván, aki úgy szól hozzám!
Nem érzed az ok-okozati összefüggést ebben a helyzetben?
Az, hogy általánosságban a liberálisokat degenerált hordának tartom, miért zavar? Ha jó rád az a cipő, akkor viseljed, ha meg nem, akkor mi a bajod vele?
Végül pedig leszel kedves a szellemi, elképzelt magas lovadról leszállni! Ha nincs értelme erről beszélni, akkor minek szólsz hozzám? Azért, hogy fölényeskedj és megpróbáld védeni az itt acsarkodó primitív ösztönlényeket?
Attól, hogy itt gúnyolódsz, fanyalogsz és próbálsz nagyon kulturáltnak tűnni, épp azokkal árulsz egy gyékényen, akik itt hörögnek naponta! Szóval, ha nem tudsz érdemben válaszolni, akkor ne akard nekem az eszed osztani, ha meg vitázni támad kedved, ne fölényeskedj! Érv, tény, vélemény, nem a másik modoros tanítgatása!
Ezodabasz
@Géza: Kotródj a fajtádhoz korcs!
Géza
@Ezodabasz: Nekem nemzetem van neked fajtád!
CsipkeRózsa
Az EU parlamentben, ha volt olyan képviselő, aki eddig nem ismerte Orbánt és tsait, most élethűen bemutatkoztak, az Orbán által létrehozott, náci hajlamú képviselők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.