„Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” Életműdíj elismerésben részesült sensei Agócs Tibor, a Yekuzák Se alapítója, vezetője.

Novák Katalin is kitüntette a szolnoki gyerekbántalmazót

A kitüntetést Novák Katalin adta át – aki akkor még család- és ifjúságért felelős államtitkár volt - Budapesten, az Akvárium Klubban, 2020 augusztus 24-én.

Az állami díj azoknak a tehetséggondozó szakembereknek adható, akik legalább 20 éves folyamatos, kiemelkedő és eredményes munkát végeztek a versenyfelkészítés terén, illetve módszertanilag kimagasló színvonalú tehetséggondozó, tehetségfejlesztő vagy tehetségsegítő tevékenységet folytatnak

- írta meg a jke.hu.

Agócs Tibor volt az, aki a szolnoki kalandparkban lerúgott egy kisgyereket.

Miután az esetre fény derült, Agócs közleményt jelentetett meg a sportegyesülete Facebook-oldalán.

Forrás: jke.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Egyik selejt kitüntette a másik selejtet!Gondolhattam volna,hogy ez is egy "fidesz kitüntetett",gyermekbántalmazásért ez jár! Posvány és fertő!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Nyilván a Balog püspök erre is megkérte a Katókát...
Béla333
Nyilván a maffia azért tüntette ki a rugdosót, mert az ő életpálya modelljük pont ilyen, náluk a gyerekekkel való rugdosás, megalázás nem probléma!
rücsü41
Aki ismeri a miniszteri kitüntetések eljárására vonatkozó szabályokat, mert például ő is intézett életében ilyen ügyeket, az tudja, hogy a miniszter nem ismeri azokat akiket kitüntet.Akik javasolják a személyt kitüntetésre azok felelőssége hogy milyen magatartású embert jelölnek kitüntetésre.Nem mentegetni akarom Novák Katalint, de ebben a buliban nem ő a felelős, hogy korábban egy ilyen felfogású és magtartású embert tüntetett ki.Ilyen malőr minden vezetővel megtörténhet.
Dr. Proktor
Érdemes lenne körülnézni Novák Katalin kitüntetettjei között! Nagyon gyanúsan egybecsengenek a dolgok...
Tényszeű
@Nessy: Itt az ékes példája , hogy nem jó az ha párt állít köztársasági elnököt , mert ha párt állít elnököt az nem lesz más mint bólogató " Jancsi " Köztársasági elnöknek , csak olyant szabadna jelölni aki pártatlan , tanult és több nyelvet beszélő ember és a nép válasszon kampány nélkül az állítottak közül .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.