Hatóság és a közvélemény tudatos félrevezetése, valamint uszítás miatt feljelentik a Hír TV Riasztás című műsorának készítőit az enyingi benzinkútnál február közepén történt bűncselekmény tudósítása miatt - jelentette be Mohácsi Viktória európai parlamenti képviselő (SZDSZ) és ifj. Bogdán János, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) szóvivője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
Kár volt vacsizni. Hányinger az egész.:(
sara
Csak várjuk meg mi van azon a felvételen, ez a nemistudommineknevezzem már olyan sokszor hazudot
gátlástalanul, hogy azt is nehéz elhinni amit kérdez
huhu
Jövőre helyretesszük a dolgokat a választás után. Kádár János MSZMP!
Jenni
mindig hülyeség miatt lázadnak:S:(
furfang
Úgy látszik ennek a csajnak ki van adva, hogy állandóan provokálni kell a magyarokat. Március 15.-én nem jött össze, hogy elfajuljon valami csetepaté, pedig a szokásos figurák ott voltak, így tovább kell folytatni a cigányok felszínen tartását. Biztos rengeteg pénzt kap ezért a megbízóitól. Rendszerváltozás tájékán hallottam, hogy a nyugat rengeteg pénz fizetett és ma is fizet ezeknek a cigány alapítványoknak azért, hogy itt tartsák a cigányokat Magyarországon, nehogy elárasszák a nyugati államokat. Ez a csaj megdolgozik a pénzéért, látszólag a cigányokat védelmezi ( a valóságban megutáltatja őket)
unyit5
Tényleg-Miért is jelentik fel?
Csak nem azért,mert minden esetben megemlítik az elkövető származását,ez miért baj?Így legalább tisztában van a köznép a bűnelkövetés arányairól.Nekem kifejezetten szinpatikus,ha a leszelídebb bemondóHölgyük is csillogó szemekkel "tigázol."
A tényfeltáró műsorok szintén láthatóvá teszik a vidékenélő,elhagyatott településeken rettegő emberek helyzetét.Miért ne?
Azért lop,mert tehát cigány?
Szünjön meg a cigányterror ebben az országban ,mert nem Cigánydában vannak ezek a cigánybűnözők,s nem is Cigándon a megépült víztározó mellett,ahol már készülnek a vizilabda-mérkőzésre ,már melegítenek a vacogós krokodilok,zöld sapkában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.