Az SZDSZ mindent megtesz azért, hogy a jelenlegi helyzetre válaszolva egységes álláspontot alakítson ki a liberális párt - fogalmazott Fodor Gábor az SZDSZ ügyvivő testületének és frakciójának vasárnapi tanácskozása után. Folytatják a megoldást kereső egyeztetéseket a szocialistákkal.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reviden
Mekem ugy tünik,hogy Fodor és Gyurcsán közöt külömség nincs.Az ilyen embereket le csukni de legalább 1500 méter mélyre nehogy ki tudjanak szabadulni.Az is igaz a hatalom vágytol néha elmegy a tiszteség és az ész is.A Nemzet szégyenei.
kir
Nem tudom, kinek tűnt már fel, de Fodor kommunikációjában az "ország érdeke" azt jelenti, hogy az "SZDSZ érdeke".
samuel
Sajnos a hatalom megtartása a cél az MSZP-SZDSZ bagázsnak és hatalom megszerése a cél a FIDESZ-nek ,mind ketten tudják az tud többet lopni, aki a hatalmon van. Nagyon jó lenne az országnak ha az ország sorsát az egyéni és pártérdekek elé tudnák helyezni a csirkefogók.Nem kellene azon agyalni ,hogy lehet a parlament létszámát 386 főbe befagyasztani ,ezekből az alkalmatlan egoista politikusból a fele is sok.
lajosh169
Az Ország érdeke? Igazad van Gáborkám, AZ SZDSZ AZ ORSZÁG!!!! Legalább párttársad öszinte volt mikor megmondta neki az SZDSZ előre valóbb. Lopjatok el gyorsan mindent. Aztán majd mutassa meg Vitya hogy boldogul az üres kasszából. Ti meg orditsátok az ellenzék soraiból, hogy Orbán az aki tönkretette az országot, és lám Ő sem tud mit csinálni. Verjen meg Titeket Izrael Istene.
alband
Ez már régen nem az országról,hanem a hatalomról szól!!
Takarodj Fletóval együtt! Majd találkoztok a langyos fesztiválon,szép pár lesztek!
Ott nem tudtok kárt okozni!!!!!!
eberti
Fodor összekeveri az ország érdekét a saját törpepártjuk érdekeivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.