Mélyül a válság. Mélyül a félelem, hogy mindent elborít az erőszak, és jön a szétesés. Majdnem mindenki a bűnözésre gondol. Némelyek azonban jól tudják, hogy van nagyobb veszély, a társadalmi lázadás.

Forrás: enhirem.hu
Feltöltő: piter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rosissy
Érdekes, gondolatébresztő cikk. Azt hiszem a jelen helyzetben mindannyiunknak van elgondolkodnivalója. Nyilvánvaló, hogy változások kellenek, amelyek nem kizárólag szabályozott változások. Meg kell változnia az emberek gondolkodásmódjának, életvitelének annak érdekében, hogy a társadalom ne szakadjon szét.
aranyalma1234
Szerintem nem ilyen szomorú a helyzet, bár nyilván így is lehet látni.
Nem azt mondom, hogy mi majd függetlenítjük magunkat a globálist kapitalizmustól, de nem kizárt, hogy tényleg valami kicsit más jön majd hamarosan. Viszont ha lesz is ilyen, azt nem hiszem, hogy teljes egészében a mi elhatározásunk lesz, sokkal inkább a változó körülmények miatt kell majd nekünk is változnunk (hazamennek a multik, mi meg egy kicsit megijedünk, de aztán majd kitalálunk valamit).

Az erőforrások meg olyanok, hogy azok mindig csak fogynak.
Az olaj elfogyását már vagy harminc éve jósolják, néhány régi prognózis szerint már rég nem lenne olaj...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.