Az SZDSZ elnöke azt kérte hétfőn a Parlamentben a Fidesztől, hogy támogassa a szakértői kormányt, álljon mögé, mert ez ma Magyarország érdeke.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
A Fidesz csak egyet támogat, saját pártjának hatalomra jutását. Nem érdekes az ország, nem érdekes, hogy milyen mélyre viszi az országot a világcsőd, csak ők legyenek hatalmon. Lendvai Ildikónak kellene nagyon lassan mondania: a fidesz nem akar semmit, csak a hatalmat. Semmit nem támogat, semmit nem szavaz meg, csak az előre hozott választásokat. Miért nem lehet ezt megérteni?
zsolti
nyilván azért akarják folyamatosan a parlament feloszlatását és az előrehozott választásokat, hogy most támogassák bajnait. a teljes szdsz beszívott megint - mind a hét-nyolc, aki még van.
furfang
Nincs magánál Fodor már egy jó ideje. Hogy kérhet ilyen baromságot a FIDESZ-től? Homlok egyenest mást akarnak, máshogy. Ráadásul előre hozott választást javasolnak már jó ideje, amit az ország több mint a fele is szeretne. És akkor azt várják el tőle, hogy kollaboráljon egy korrupt, a kizárólag a hatalomban maradást erőltető társasággal? Ezeknek elment a maradék erkölcsi érzékük is, és azt hiszik, hogy ezzel mindenki így van. Szorítsák meg az emberek nyakán a kötelet csak ők maguk, akik okozták ezt a bajt, és vigyék el a balhét, mert hogy el fogják, az tuti. Nem vagyok egy jóstehetség, de ezt nem nehéz kiszámolni.Ennyire a magyarok sem hülyék.
Csubaka
@vukkocska: Az országot nem a világgazdasági válság vitte csődbe. Azt még Gyurcsány is elismerte, hogy a bajokat a Medgyessy kormány idézte elő, annak leváltása után,pedig, hogy ne tudódjon ki milyen helyzetbe került az ország elhazudták az igazat, és két évig nem tettek semmit. Úgy csináltak, de nem tettek semmit! Ezt ő maga mondta az öszödi beszédben. Rendben 2006-ban túl voltunk minden lehetőségen és csak hitelből volt finanszírozható az állam (nem az ország) működtetése. Csak hogy ezidő alatt 2000 milliárd !!!!! forint tünt el a MÁV-nál, sok milliárd a BKV-nél. a MALÉV-nál a Bankoknál és még hosszasan sorolhatnám.Elszálltak az Úniótól azóta kapott támogatások is. Szóval ezt az országot mélyebre vinni csak a magma megfúrásával lehet. A bányász béka azért nem néz le ránk, mert tériszonya van. A Gyurcsány-Bajnai csomagnak nem hogy hatása nem lesz, hanem egyetlen célt szolgál, az IMF hitel törlesztő részletének fizetését. Hogy közben családok ezrei kerülhetnek az utcára, hogy emberek milliói hallhatnak éhen, vagy megfelelő egészségügyi ellátás híján nyilván téged sem érdekel. Ma reggeli, hír, hogy egyidős házaspárt holtan talátak otthonukban. Az első vizsgálatok szerint mindketten felkötötték magukat. Megkezdődött!!!!
krisztikk
Csubaka!
Teljesen egyet értek minden szavaddal. Én egy hete, amikor Gyurcsány bejelentette, hogy lemond, megmondtam, hogy Bajnai Gorbon lesz a miniszterelnök. Bár a lottó is így bejönne.
cadmagician
Tölgyessy Péter: A Fidesznek jól jön Bajnai
www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=112630

hamár elb@szás. minek van az ellenzék a parlamentbe? pl az ellenzék mit tud felmutatni? mit csináltak 7 évig, korábban az mszp mit csinált 4 évig, stb. ha semmit, akkor minek van ott? közös az elbaszás felelőssége, csak %osan kell eldönteni, hogy hova. azért vannak ott, jol megfizetve, mindegyik, hogy az ország javát szolgálják. erre a pártérdek előbbre van mindegyiknél. kire szavazzak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.