\"Meg fogjuk védeni az új miniszterelnököt!\" - ezt Gyurcsány Ferenc mondta a parlament mai ülésén, miután Navracsics Tibor élesen bírálta a kormányfőváltást és Bajnai Gordont.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eberti
@ugyeugye: Majd megmagyarázzák,hogy a mi érdekünkben gurulnak lefelé...
basatu
ugyeugye A Fodor féle gitt egyletről beszélsz?
Csubaka
Gyurcsány úr azért ne legyen ennyire biztos a dolgában. A köztársasági elnöknek még jóvá kell hagynia a jelölést. Mivel az ő jelöltjét a főbírói székbe a szocik 3 hete leszavazták, remélem első körben át küldi az alkotmánybírósághoz értelmezésre. Mivel az alkotmány szerint a képviselői kezdemény kell a bizalmatlansági indítvány benyújtásához, elképzelhető, hogy az alkotmánybírák törvénytelennek nyilvánítják az eljárást. Véleményem szerint jogot fomálhat erre az Alkotmány

2. § (1) A Magyar Köztársaság független, demokratikus jogállam.

(2) A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja.

(3) Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni.

Amit az MSZP művel már messze kimeríti az erőszak fogalmát (amely nem azonos a fegyveres,vagy fizikai erőszkkal). Erőszaknak számít az alkotmány eredeti szövegszerinti tartalmának átértelmezése ha úgytetszik, az alkotmány szövegének megerőszakolása.

Az SZDSZ most játsza Hattyú halálát, a Bajnai pedig a Hazafit.
eberti

Az SZDSZ gurul a lejtőn lefelé,az MSZP dübörög utána... (kár,hogy olyan hosszú a lejtő)...
furfang
@Csubaka: Különösen ez a helytálló: " illetőleg kizárólagos birtoklására. "
Erre megy ki ugyanis a játék. Ma Horn Gábort hallgattam reggel a Napkelétében, azt mondta, hogy tudja, illetve látta, hogy van a FIDESZ-nek programja, de az kapitalista ellenes, piacellenes, és nemzeti jellegű program, amit ők ördögtől valónak gondolnak, ezért fekszenek aztán keresztbe mindenütt. Az az érzésem, hogy különösen a nemzeti jelleg zavarja őket, igaz a piac ellenesség is, mert ez a varászszó az, ami eltakarja az igazságot a hatalmas korrupciókról.( az egyébként nem igaz, hogy piac ellenes lenne a FIDESZ, sőt éltek ennek minden lehetőségével, csak hagytak valamit az országnak is, nem voltak ennyire kapzsiak.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.