Bajnai Gordon háza elé vonult tegnap a Jobbik. Bár a párt az előrehozott választásokat követelte, a szónokok inkább a zsidókra "fókuszáltak", Bajnait pedig nemes egyszerűséggel legyilkosozták. "Fegyverbe, fegyverbe! " - kiabálta a tömeg. A rendezvényen Morvai Krisztina is felszólalt, aki a "lopott holmikat" szerezné vissza.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
ja, hát két esetben tud elfogni a zsigeri hányinger: a vörösboros kólától, meg ha egy pap politizál. nem tudom melyik a nagyobb merénylet.
lopajda
Hölgyeim és Uraim,vannak fontosabb dolgok is!...
Pl.:süt a nap,tavaszodik,rügyeznek a fák,stb...
Tessenek szíveskedni elfogadni,"nagy az ISTEN állatkertje"...
lopajda
KÖSZI!

Most már nem fogok hőjén meghalni...
zsolti
@arielll: értem ugyan ne tegyen egy tyúklépést sem, senki nem kérte rá. majd talán mindjárt még meg is kéne köszönnöm nem, hogy hobbiból hülye? @lopajda -val teljesen egyetértek, süt a nap, jó az idő, tessen félretenni egy hétvégére a gyűlölközést, és hazaszeretetből lemenni mondjuk tihanyba - én azt fogom. persze akinek a kossuth téren van kedve óbégatni, az is biztos jó program, csak ne mártírkodjon már utána, hogy amíg én nyaralni voltam, addig ő épp hazát mentett, mert az ilyentől kapok röhögőgörcsöt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.