Fábry Sándor ötlete nyomán a hírek szerint már egymillió forint összegyűlt arra a célra, hogy Gyurcsány Ferencnek egy lepusztult panellakást megvásároljanak a miskolci Avas lakótelepen. Az ötletet az adta, hogy a távozó miniszterelnök vagyonbevallásában egy pápai panellakás szerepel, amelyben édesanyja él. Fábry az inforadio.hu kérdésére elmondta: csak viccről van szó, nem foglalkozik az üggyel.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Ja! A FIDESz frakcióvezetőjének, bevallása szerint, még lakása sincs.
tmartyn75
nekem nem gyüjtenétek egy lakásra valót?
hiába, no. a politika jó biznisz...
nyirtass
Ezt az ötletet 1 forinttal támogatom, de akkor vegyük el tőle mindazt a vagyont amit a bársonyszékbe össze lopott és osszuk szét az ország szegényei között.
zsolti
@nyirtass: az év populista kommentje :)

könnybe lábad a szemem is, ahogy látom megam előtt: az istenadta nép kezét nyújtja a jussáért, a fejenként 754 Ft-ért! aztán rohan vele befektetni a sarki italdiszkontba, kétszer féldeci magas hozamú vegyeskörtébe.
tmartyn75
@zsolti: igen rossz véleménnyel vagy országunk szegényeiről. hátha megsem mindegyikőjük "alkesz", s emiatt nem jár divatos okostelefonnal és vásárol a plázákban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.