Szoclib-jobb (élő) Helyszín: Magyarország, 10. 000. 000 néző Szoclib: Szily - Pető, Tocsik, Lendvai, Bokros - Szekeres, Kuncze (Fodor, 72), Horn G., Hiller – Horn Gy. (Bajnai, 85), Medgyessy (Gyurcsány 62) Jobb: Lezsák – Dávid, Kósa, Harrach, Budaházy – Áder, Torgyán, Mádl, Kövér – Antall (Boross, 9), Orbán Jó estét, jó szurkolást a szoclib-jobb meccsen! A szoclib játszik hazai pályán, mivel az elmúlt negyven évben is ugyanezen a pályán játszottak.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
Szerintem az Orbán a jobb szélső (Felcsutban is az volt). Cseréld ki az Antalllllllal!
asim
Nem tízmillió a néző,hanem szenvedője ennek a gyalázatos kapitalista mecsnek.Olyan ez mintha kilencmillió ember hátán táncolna/triblizne/ egymillió ember.
slanger
@asim: nincs az egymillió, csak kb 100.000
rodeotigris
Na most, hogy a pályán vannak a politikusok el kéne küldeni a sportolókat a parlamentbe.Harcolni már megtanultak (folyamatos a pénzhiány szinte minden területen)és ennyit bármelyik sportoló ért a politikához.A különbség:A sportoló nem tudna annyit lopni mert nem elég dörzsölt és biztos,hogy nagyobb benne a hazaszeretet mint bármelyik fehérgalléros rablónak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok