Úgy tűnik, benneteket semmilyen orbitális választási csalás, száz vagy ezer becsapott, kiábrándult, a szemkilövető rendőröknek prédául odadobott egykori fideszes aktivista-áldozat, sőt a Vezér többszöri gyáva megfutamodása sem tántorít el Viktorkátok szemellenzős dicsőítésétől, hiszen még a választási csalások sorozatától teljesen komolytalanná és törvénytelenné vált ferencvárosi választáson is nagy számban véstétek be az ikszet az újabb narancsos gengszter neve mellé.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: orogordog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Jaj. Nem lehetett volna ezt a cikket karácsony utánra tenni? Inább írhatnátok arról, hogyan töltöttétek az ünnepeket, hogy ízlett a halászlé. Minden szépről, jóról, mert ünnep van, igazán az az egyetlen, ami kifejezetten a szeretetről, a családok összetartozásról szól. Béke és szeretet legyen Veletek legalább ebben a három napban. Jó északát a fentlévőknek, mert látom, még többen vagytok fent. Én most fejeztem be a mosogatást, nem sokára megyek én is aludni.
kiscserkész
dilibogyo!

Már közöltem veled hogy „kormosokkal, analfabétákkal, írástudatlanokkal, szellemi toprongyokkal nem vitázom” Te miden fogalmat kimerítesz. VIP! Ennyi ésszel, meg, egy vödör vízzel mehetsz ürgét önteni.
A jövőben azért nem válaszolók a megszólításaidra, mert azzal magam minősíteném hogy lesüllyedtem a szintedre.
adsl70
miért van olyan érzésem az itt lézengők nagyobb része vagy gyerek, vagy nő származása van :-D
Tök mindegy a cikk jó, mert sajnos a mai világban nem lehet pontosan még jósolni sem egy "hír" mennyire lesz igaz. Talán még emlékeznek a nálunk tanuló 'Kínai' diákokra akik csak egyetem mellett kezdtek piacolni és ugye nem kell senkinek mondani van ma nálunk "Kínai" városrész.
Nem lehetetlen, ha teszik bizonyos pénzes népcsoportnak az országunk akkor akár falvakat is vásárolhatnak. Több BAZ megyei faluban vannak Holland, Német, Szlovák, Lengyel tulajok akik nálunk élik majd le az öregségüket. A kinti nyugdíj itt nálunk brutálisan sokat ér.
A cikkben jósolt népcsoport jobb helyről indul hiszen nálunk nekik van ovoda, iskola...templom. Saját pártjuk is van és pénzük is van, itt nem igazán kell rakéta támadásra ébredniük. Akár lehet egy igen vonzó ország is bizonyos népcsoportnak. Nem mondom, hogy ez fog történni, de tegye a szívére mindenki és mondja meg, ha lenne pénze egy szebb vidéken élni és akár saját családias környezetben, akkor én sem hagynám ki.
Csubaka
@adsl70: Változatlanul fenntartom az állításom, hogy értelmes ember karácsony napján nem izgat másokat egy durván úszító több mint féléves eszement újságcikkel.

Mindezen túl javaslom számodra "Holnapután" című film megtekintését. Ha sikerül megerőltetned elmédet talán képes leszel felfogni annak veszélyességét, hogy a globális felmelegedésnek mekkora világ társadalmi hatásai lehetnek. Csak egy példa sokk közül. Az európai kontinens durván Magyarország északi határai magasságáig teljesen le jegesedhet, emberi élet számára lakhatatlanná váli. Gondolkodj el!!! A tőlünk északra élő népek hányszor több millióan vannak mint mi és valószínű, hogy az emberiség történelmének legnagyobb népvándorlási hulláma indul majd meg. Vagy háborúzni fogunk a menekülő Dánokkal, Hollandokkal, Finnekkel és határainkon agyonlövünk mindenkit?
Nem adok többet három emberöltőnél és a mai világ képe gyökeresen változni fog.. S hogy ez nem fantazmagória példa lehet erre a Pentagon, a NATO és az EU idevonatkozó tanulmányai.
Ha ez fog történni, akkor velünk mi is lesz? Vagy megtanulunk együtt élni más népekkel és azok kultúrájával, vagy szedjük a sátorfánkat és ismét Honfoglalunk. De hol???? És kivel? Azzal a 6000 rendőrrel akit a Néphadsereg felszámolsa után romarendőrré képeztek?
bigyibogyo
@benhur: AHAHAHAAHAHA, epic failed! tovabbra sem vagy tisztaban a lent es fent, sullyedes es emelkedes foglamaval. de ezt egyszer mar kibeszeltuk. lehetnel Mo szegyene ha itt elnel. de ezert ne koltozz vissza.

@adsl70: a mi nyugdijunk meg indiaban fog sokat erni :)
mar ha lesz
picike
Ide és sok egyébhez birka türelemre van szügség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.