Pótköltségvetés nincs napirenden, a kedvezményes, 18 százalékos áfakulcs köre rövid távon nem bővülhet, később azonban akár a turizmus, vagy az építőipar is ide kerülhet, a szuperbruttósításnak csak az első lépése valósítható meg egyelőre, az eva és az ekho jövőre még nem változik, a családi pótlék rendszere azonban mindenképpen - mondta el Oszkó Péter az MTI-nek szerdán.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

apple26
furcsa bizni benetekete ji küldöt nem osztom együtt nem rede ertek ezzel sem is vasn ele ado eva es mäs is persze baj is hogyne hisz nem mindegy mit vissz el haza az ernbersek!
ugyeugye
@apple26: nehari, de én nem értem, amit írsz.
xu
Ezek sem, hogy mit ötletelnek össze-vissza! Ez program? Percenként más baromságot löknek be. Alkalmatlan kalandorok tömege!
ugyeugye
hát igen. az, h vki tudja, hogy kell lenyúlni az állami pénzeket, nem jelenti, h ért a gazdasághoz. és ha még politikai ambíciói sincsenek???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.