Az biztos, hogy mindenkinek jobban hangzik majd az új fizetése 2010-től, a szuperbruttósítás után! Jövőre Oszkó Péter pénzügyminiszter tervei szerint így kapjuk majd a fizetésünket.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
atia
Ez valami csodás:( Ha átlagkeresetem lenne, aminek alig a felét keresem, akkor majdnem annyival kapnék többet, mint amennyivel így majd kevesebbet kapok...Ezek szerint aki elmarad a 190 ezres átlagkeresettől (ki a fene ez az átlag???), az így járt, ha eddig kijött kevésből jöjjön ki még kevesebből.... Én úgy szeretnék átlagos lenni!!!!
szoamiszo
Dolgozunk, másokat tartunk el és ők jól élnek. ".......nyok."
reallatas
Nos ez nagyon nem időszerű kérdés!!! Tudniillik egy adott fogyasztói szinthez viszonyított reális minimálbér esetén ebből semmi gond talán nem is lenne. De a jelenlegi beállással /szinvonal a bányászbéka ülepe/ csak újabb további elszegényedési hullámot gerjesztene. Megint a tipikus felülről építkezés gondolata a mérvadó. Még most sem vagyok róla meggyőződve, hogy ott fenn tudják mi az a nagy büdös vidéki nyomor? /kenyér kérdés lazán/ Ha pedig tudják akkor tudatosan pusztítják el a nemzetet.
lukacsjoco
Az a baj,hogy a parlamentből az országunk tönkretevői még nem kerültek börtönbe.Egy tollvonással,kézfelemeléssel,gombnyomással életeket tesz tönkre,de nem érdekli mert nincs elszámoltatás.A FIDESZ sem fog elszámoltatni senkit mert benne van a buliban nyakig.Meg kell gondolni kire szavazzunk jövőre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.