Van ugyan egy olyan bírósági gyakorlat, hogy a közszereplőknek többet el kell tudniuk viselni, mint az átlagembernek, de ez ezek szerint nem vonatkozik azokra az esetekre, amelyekben Esztergom Város Nagytiszteletű Polgármester Ura a kritika tárgya. És persze igen, csodálkozom, hogy nem pereltek eddig agyon, amikor már leírtam, hogy a Fidesz és az MSZP is szünet nélkül, meggyőződésesen hazudik, hogy Orbán Viktor alkalmatlan miniszterelnöknek, hogy az MSZP alkalmatlan kormánypártnak, hogy a Fidesz gazdaságpolitikai elképzeléstöredékei szánalmasan semmilyenek, az MSZP pedig gyáva.

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
és akkor mi van, ha most leírom ide, hogy meggyes tamás (nem tévesztendő össze névrokonnal; igen, ő, esztergom polgármestere) egy technikai analfabéta, egy webről csak "ú, ímél" szintjén tájékozott elmaradott papír? beperel, és kislaborral bizonyítja, h nem papírból van?
rodeotigris
Na ennyit a szólás és szabad vélemény nyilvánításról!
Ki a fenét érdekel,hogy az Ő kis lelkivilágát megbántották.
Magasrol lesz*rom.Ha nem bírod a kritikát tünés a közéletből.
Az emberek mindig is véleményt nyilvánítanak mások munkájáról.Aki egy kis cégnél dolgozik arról csak pár ember beszél aki pedig egy várost irányít arról az egész városnak VAN ÉS LEHET IS VÉLEMÉNY!
Ha szarul végzed a munkát természetes,hogy köpködnek!

Dolgozz jól,pontossan és légy agilis akkor nem ér majd támadás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.