Van egy sportág, mely látványa nekem kifejezetten visszataszító: az ökölvívás. A box számomra a vad, brutális "leverés", a másik fél megalázása fizikailag és szellemileg egyaránt.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ember
@Evikati: Minden sportot fel lehet fogni szenvedésként, pl. a futók majdnem megfulladnak a végén. A focisták lába begörcsöl és akkorákat esnek és úgy rugdossák egymást, hogy na. A sakkozóknak meg a vérnyomása megy fel. Nincs nyugodt, szép sport. Mindenki szenved valahogy a teljesítményért.
Evikati
@sisak: ez így igaz! Mégis visszataszító számomra, ha véres fejjel, bedagadt szemekkel, rogyadozva védi az arcát a boxoló, az utolsó leheletéig. Ez azért más, mint a sakk, vagy a begörcsölt vádli:-)
ember
@Evikati: "Mely nyelv merne versenyezni véled!" :)
Evikati
@sisak: Ez kedves! Petőfit én is szívesebben hallgatom, mint a boxolók nyögéseit:-D
Szép estét!
Evikati
Ma hallottam a hírekben, hogy meghalt egy 23 éves győri boxoló Ausztráliában. Egy ütéstől vérömleny keletkezett az agyában és már nem is tért magához a kómából.
Ehhez egyebet nem kell hozzáfűzni, csak azt, hogy értelmetlen, rossz halál! Nagyon sajnálom:-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.