Schorbert Norbi már nem divat...

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@menasagh: Azért ez nem egészen igaz! Ha bármennyit (sokat) és bármit eszel, bizony a nap nagy részében edzened kell. Ebben az esetben nem marad időd a többi élvezetre:-D
Evikati
@ugyeugye: Köszönöm. Én nagyon sokat sétálok és gyalogolok is a bicajozás mellett. Az is energiaégető. Kutatók azt mondják, hogy a zsírszövetek száma a meghatározó, melyeket génjeinkben hordozunk. Fiatal koromban én is aktív sportoló voltam, de idővel az elmaradt:-)
ugyeugye
@Evikati: Egy jó séta a tavaszi napsütésben, én is szeretem.
Tudod, már Móricz is megmondta, h gyalogolni jó :)
Egy kirándulóhely, amit nagyon szeretek Gül baba türbéje. De gondolom, nem kell bemutatnom neked :)))
Evikati
@ugyeugye: Igen, ismerem és minden évben legalább kétszer kirándulunk arra is. Egyébként a szokásos vasárnapi túránk Normafától legyalogolni a Szép juhászné vendéglőig. Itt ebéd, majd gyalog a Moszkva térig. Ezt az utat a hegyről (kb.7 km) az unokám 4 évesen végigjárta velünk úgy, hogy előreszaladt, majd vissza:-)
ugyeugye
@Evikati: ez igen!
Nekem egyszer a gyerkőcöm mászta meg hasonló módon Kékestetőt. Mi lihegtünk, ő meg lefellefel. Honnan van bennük ennyi szufla? :D
Evikati
@ugyeugye: Hány éves a gyerkőc? Remélem ez még idefér:-D!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.