Falus Ferenc elmondta azt is: ha a vírus eljutna Magyarországra, "abban a pillanatban" el tudnák kezdeni az oltóanyag gyártását. Ez négy hetet venne igénybe, újabb négy hétig tartanának az ellenőrzések, így szükség esetén "gyakorlatilag 8-12 hét után az oltásokat tömegesen el lehetne kezdeni" - mondta.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

latorkuvasz
abban a pillanatban 8-12 hét múlva...
van raktáron? mert ha nincs, akkor akár neki is állhatnának...
atia
Ha már itt a vírus, akkor biztos kivárja azt a 2-3 hónapot, mire be tudjuk oltatni magunkat... ráadásul nem egyszerre az egész ország, mert annyi még akkor sem lesz... Ahhoz képest, hogy milyen gyorsan terjed, igazán "semmiség" az néhány hét.
latorkuvasz
nem olvastam el mindent, talán ezért furcsa nekem, hogy senki nem tud tenni semmit a terjedés ellen, de nálunk semmi gond

hogy van ez?
Robot
Nálunk minden ilyen fenyegetés esetén ilyeneket kezd el szajkózni a politika. Ezt is kampányeszköznek használják, vagy mi?
furfang
Ezek hazugságokkal kelnek és fekszenek, képtelenek valami igazat, és hihetőt moindani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.