Személyi védelemre van szüksége Kepes Andrásnak – állítja a hazai testőrök képviselője. A riportert terrorcselekmény támogatása miatt akarja bíróság elé állítani Bolívia kormánya, mert állítólag elhallgatta, mire készül Rózsa-Flores Eduardo a dél-amerikai országban. A szakember szerint a bolíviai titkosszolgálat keze akár Magyarországig is elérhet.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Ajpek Orsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsuzscsino70
Dehogy kell neki testőri védelem! Egyszerűen költözzön Gáspár Győzőhöz. Oda senkinek sincs gusztusa menni. Meg amúgy is erről a cigányról akart valami sz@rt csinálni, ez lehetne a "kettő az egyben" megoldás.
eva1215
Zsu 70

Te egészen nem vagy normális ugye?

RASSZISTA .

iJEN EMBERETŐL V EMBEREKBŐL NEM KÉRNÉK MINT A TE FÉLÉD
antonka
nagyon tiszteltem kepes andrást, de most már kezd nem a földön járni. győzikével csinál valóságshot, pedig már levetitették győzikét evés, alvás, dugás közben, a wc-n az utcán, az uton, és utfélen mit tudna még mutatni, amit az emberek nem tudnak arról a nagyarcu bugris kivakarozot t cigánycsávóról. ami pedig a boliviai dolgokat illeti, nekem ellenszenves az, ha valakinek sok hazája van, mer t ha sok hazád van, akkor nincs egy se. ez a jópofa fiu mielőtt boliviába kiirtották, magyarországon is megkeverte a szart, öszödi beszéd, látjátok, a sors mindenkit utolér. engem valószinü nem fognak boliviába agyonlőne, mert hogy nem gondolom hogy oda menjek, és nem ártom magam bele ebbe a mocsokba amit politikának neveznek. valamiért nem vagyok meghatódva, és sajnálom hogy a kepes ilyen szintre ment. ennél ő sokkal több volt a régi időben. jó lenne ha visszatérne arra a szintre, ahova való.
Zsuzscsino70
eva1215!
Elmebeli állapotomról csak az orvosom tudna neked tájékoztatást adni, de őt meg köti az orvosi titoktartás. Egyébként most találkoztam Napoleonnal.

A másik. Rasszistának nevezel, szíved joga. Csak egy apróságot tennék hozzá: van egy - a többségtől eltérően rendes, normális életet élő - cigányasszony, akivel elég sűrűn találkozok, beszélgetek vele és ha tudok segíteni neki valamiben, akkor azt megteszem. Viszont különbséget teszek cigány és cigány között. Ezt csak a miheztartás végett írtam le.

Jé, megint itt van Napoleon...Lehet, hogy nem vagyok normális?
Zsuzscsino70
antonka

Maximálisan igazat adok neked. Csak valaki árulja már el, hogy mit remélhetett vagy mire gondolhatott Kepes, amikor nyilvánosságra hozta azt a riportot. Nem mérlegelte, hogy ennek diplomáciai botrány lesz a vége?
Ramadan
Ha nem csinálnak belőle nemzetközi terrorizmus bűnsegédet az USA segítségével, semmi esélyük, nincs kiadatás, kérdés, kell-e valakinek a santa cruzi litium nagyon.
Zsuzsika, az ismerek rendes cigányokat is duma a rasszizmus alaptétele, de nem vagy egyedül.
masterboy
@arisztotela: Kiadatasrol szo sincs,inkabb annyi a lenyeg,hogy a boliviai titkosszolgalat egyszeruen kinyirja a Kepest.Tudom,ez igy eleg durva,de sajnos jelen allasban benne van a pakliban. : (
furfang
A nagy baj az, hogy konok gondolatok fészkelhettek meg a bolíviai miniszterelnök agyában a megöletését illetően, és ezt Kepes hallgatásához is kötik. Nagyon sajnálom! Előjött belőle az újságíró, és nem gondolta végig mi lehet ebből! Van ok az aggodalomra szerintem is!
Ramadan
@masterboy: hát a magyar nem fogja megvédeni, a helyében szaladnék a moszadhoz, talán az.
rodeotigris
@eva1215: Senkit ne rasszistáz le míg nem ismered!
Itt szabad vélemény nyilvánítás uralkodik és nem kell ez a mutogatás.

Bolívia nem az az európai mentalítású ország amit mi megszoktunk.Kisebb dolgokért is lőnek le és rabolnak el embereket.Hogy Kepest védeni kellene azt nem tudom de,hogy ne menjen arra felé az biztos mert különben nem jósolnak neki hosszú boldog jövőt.
Diamont Frost
Aki "korpa közé keveredik,azt megeszik a disznók".... Lehet, hogy szegény Kepes nem tudta,hogy darázsfészekbe nyúlt??
masterboy
@arisztotela: Csak remelhetjuk hogy vannak kapcsolatai es lesznek akik melle allnak a vedelmet illetoen.
Ramadan
azért morales messze van, szegény edura ráküldött néhány géppuskást, de ezek a botcsinálta bolivok ide se találnak
masterboy
@arisztotela: : ) persze elkepzelheto,hogy halvany lila gozuk sincs,merre vagyunk a terkepen....de kormanyzati penzen sok mindent,illetve sok mindenkit meg lehet vasarolni,peldaul egy europai bergyilkost is.....ahogy rodeotigris is irta,Bolivia egy egesz mas mentalitasu allam,ahol lehet hogy az is eleg,ha rosszul nezel,vagy csak szidod a rendszert......vagy mert elhallgatsz valamit ami a Boliviaiak szerint baromi fontos lett volna.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.