Nem a politikusoknak, hanem a kisembereknek, az MSZP szimpatizánsainak van elsősorban félnivalójuk a náciktól, állította Lendvai Ildikó az MSZP-sátorban, a párt majálisán. Szekeres Imre elismerte, hogy történelmi mélyponton állnak a szocialisták. Ezt egyébként az aktivisták is megerősítették.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eutanazia
Nem a politikusoknak, hanem a kisembereknek, az MSZP szimpatizánsainak van elsősorban félnivalójuk a náciktól, állította Lendvai Ildikó az MSZP-sátorban, a párt majálisán.

Ez a nő tényleg megőrült!.
ember
Miért fél ennyire? Már elsütötte a másik félős szöveget is a romákkal meg az izraelita honfitársainkkal kapcsolatban. Mi a célja ennek a riogatásnak? Európa féken tartja a nácizmust, aminek szerintem nagyon gyengék az alapjai.
pacsirta
Komolyan kérdem? Normális ez a csaj?
Mással nem tud riogatni?
eutanazia
Most vágja maga alatt a fát! Ezzel még kevesebb szavazójuk lesz! Mert a franc akar vele szimpatizálni, ha azaz ára, hogy magunkra haragítsuk a nácikat ( ugyan, hol vannak?). Bár ahogy sisak írta nagyon gyengék a nácizmus alapjai.
xu
Az unokáim pedig tőle riogatódnak! Félelmetes egy banya - mondja a kisfiú. Miért nem vas az óra - mondja a kislány.
Én meg nem tudom megmagyarázni a Grimm testvérek igaz meséit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.