Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is segítséget nyújt a magyar rendőrségnek a sorozatos romagyilkosságok felderítéséhez - közölte Bencze József országos rendőrfőkapitány a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lukacsjoco
Először Bence urat tanítsák meg,hogy mikor mit nyilatkozzon!!Könyörgöm,ne égesse a rendőrséget,bár tudom semmi köze hozzájuk!
charlie
Én azt nem értem, hogy az FBI az USA ellenes bűncselekményekkel foglalkozik, valamint az USA szövetségi büntetőtörvénykönyvének betartásával foglalkozik, ez viszont nem az. Még csak nem is az USA.

Emellet, SZVSZ a függetlenségünk eltiprása az, hogy egy másik ország, sőt másik kontinens szerve beavatkozik a hazai dolgokba.
Csubaka
Vagy pedig, jöttek elmosni a nyomokat :-)))
dr. prédikátor
kisbence evvel beismerte a tehetetlenségüket!majd az FBI megoldja a romakérdést is??????
tunde04
a három fülű drazsé kérte, hogy az FBI-hoz forduljon segítségért a rendőrség. én a helyében inkább a helyszínelőknek szóltam volna a viasat-on. mert ugye nyomok vannak ( H. Nóra esetében nagyon is forró) a cigányok lelövésénél meg 2 dns is. na ők ezekben nagyon profik!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.