Negyedével csökkent az ismertté vált bűncselekmények száma az év első három hónapjában az elmúlt év azonos időszakához képest - mondta Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter hétfőn Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
Amennyiben drámai volt a csökkenés akkor az az első mondat szerint az ismerté vált bűncselekmények számára vonatkozohat.
Ez pedig azt jelenti, hogy a tavaji 113 ezerhez képest idén csak 80 ezer vált ismerté, vagyis egyre több az olyan bűncselekmény amelynek alanyai nem tartanak igényt rendőrségi közreműködésre.
cadmagician
draskovics ma kapott csizmát a parlamentbe. nem is érdemel többet.
Csubaka
Egyénként kíváncsi lennék a riport tényleges szövegére, mert bár nem pártolom Draskovics urat elképzelhetetlennek tartom, hogy ekkorát bakizott volna. Szerintem a cikk írója fogalmazott pontatlanul és a

"drámait" írta figyelmetlenül a "drasztikus" helyett!!!

A közölt adatok ismeretében sokkal barátságosabban hangzik, hogy a bűnesetek száma drasztikusan csökkent és az megnyugtatóbb is mindenki számára
saso13
Arról kellene beszélni,hogy politikus csúszó pénzhez köti ha elintéz valamit.Persze nem jött össze az üzlet.11mill az 5%kért a politikus.Ehez pofa kell.Ezért tartunk itt ahol tartunk.
bombi02
Hát a híreket hallgatva nem érzem a csökkenést. Nem akarom megkérdőjelezni a statisztikát, de azért ott az " ismertté vált " kifejezés. Lehet, hogy az össz nem lenne csökkenö. És az valóban drámai lenne.
antonka
ha ez annyira drámai, akkor máris indulok és bünözök egy kicsit, csak hogy a statistika rendben legyen. csak az a szar helyzet az egészben, hogy én fehér vagyok, engem biztos elkapnak, és be is varrnak, rámmérik azokat az éveket is, amiket másutt megsporoltak, szintén a statisztika miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.