A 13. havi nyugdíj eltörlését Több fideszes és KDNP-s képviselő is megszavazta hétfőn a Parlamentben, a Bajnai-kormány adó- és nyugdíjügyekben benyújtott módosító indítványainak keretében; az érintettek szerint "tévedésből" szavaztak igennel, na persze.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: orogordog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eutanazia
Nocsak.........Akkor mi lesz a 14. havival?

Nem tévedésből nyomták azt a fránya gombot! Biztosítani akarják a saját minimálbérüket! (bár nekünk lenne annyi)
51kacsa
Előrebocsájtom, hogy nyugdíjas vagyok, igaz, csak 2008.decemberétől. A 13.havi nyugdíjat már ez előtt megszavazták a nyugdíjasok részére. A kérdésem az, hogy minek? Nem kellett volna olyat adni, amire nincs fedezet és most nem lenne ez az anyázás. Kevésbé utálnák a nyugdíjasokat. Egyébként ezt az állapotot mindenki csak akkor fogja megérteni, ha belelép ebbe a cipőbe! Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön ! A szavazással kapcsolatban: a fideszes fiúk ismételten nem okoztak csalódást! Nem ismerik fel az igen és a nem gombot? Kész röhej! A kérdésem az: mi lesz ezzel az országgal, ha Ők lesznek a kormányrúdnál?
xu
@51kacsa: Pontosan ezért nem emelték a nyugdíjat ezzel az összeggel, mert sokkal szebb így, mintha a nyugdíjat - direkt - csökkentenék. Indirekte szép elvonni! Áfával, köfával, gyufával.
g1983
Majd a pénz nagy részét meg elosztják maguk, az MSZP, SZDSZ és az MDF között. Valamivel növelni akarják a fizetésüket. A maradékból Jobbik ellenes plakátokat készítenek meg majd hozzáteszik azokhoz az elvett pénzekhez amiből majd az önkormányzati választást tudják befolyásolni. Szánalmasak.
basatu
A jövő évi választásokon majd mi is tévedésből a Jobbikra szavazunk,és ők is mehetnek az SZDSZ után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.